Odluka o direktoru TZ-a sljedećeg tjedna, moguć i novi natječaj

Na danas održanoj sjednici Vijeća Turističke zajednica grada Varaždina, na kojoj je svoje prijedloge programa rada osobno predstavilo četvero kandidata, nije donijeta nikakva konačna odluka o izboru novog direktora Turističkog ureda, koji bi na toj funkciji trebao zamijeniti Branku Tropp.

Informacija je to koju smo dobili od gradonačelnika Gorana Habuša, ujedno i predsjednika gradske Turističke zajednice. Nakon što su kandidati Vlatka Erceg, Vera Kanjuga Starčević, Damir Levak i Jelena Sekelj iznijeli detalje iz svojih programa razvoja varaždinskog turizma, članovi Vijeća odlučili su s odlukom pričekati do sljedećega tjedna.

– Sve je otvoreno. Odluka koju ćemo tada donijeti, a neku odluku moramo donijeti, može biti i da izaberemo nekog od kandidata, ali i da ponovimo natječaj. Naime, ja osobno, a to mišljenje dijele i članovi Vijeća, očekivao sam da kandidati ostave snažniji dojam – rekao je Habuš.

Napomenuo je da je prezentacija koju su kandidati iznijeli pokazala da se radi o četiri različita koncepta, da svaki ima poseban pečat i kvalitetu, i da stoga nije nemoguće da između postojećih kandidata sljedećeg tjedna netko bude izabran na funkciju.

– Međutim, ne prejudicirajući nikakvu odluku unaprijed, sklon sam gradu dati još jednu priliku. Imam, naime, osjećaj da se na natječaj javilo svega četvero kandidata zbog kuloarskih priča da je sve unaprijed namješteno – smatra Habuš.

Napomenuo je da ne želi nimalo obezvrijediti kvalitetu nijednog od kandidata, da je riječ o kandidatima koji mogu korektno voditi Turističku zajednicu, ali da on osobno očekuje više.

– Kao što sam već bio izjavio uoči raspisivanja natječaja, od novog direktora Turističkog ureda očekuje se da napravi značajan iskorak u viziji razvoja turizma i da se što manje oslanja na nastavljanje postojećih projekata – zaključio je gradonačelnik Goran Habuš.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije