Reformisti u Varaždinu izlaze na izbore u 15 mjesnih odbora

Predstavnici Narodne stranke – Reformista danas u 16 sati predali Gradskom izbornom povjerenstvu liste kandidata za 15 od 16 vijeća mjesnih odbora u Varaždinu, za izbore koji nas očekuju u nedjelju 31. svibnja.

Liste su predali predsjednica Gradske organizacije Varaždin, potpredsjednica stranke i saborska zastupnica Natalija Martinčević, potpredsjednici Gradske organizacije Saša Novoselec i Igor Klopotan i tajnik Gradske organizacije Reformista Nenad Koščak, izvijestili su iz stranke.

– Kako Reformisti danas u gradu Varaždinu broje preko 1300 članova, predloženi su najkvalitetniji kandidati koji dobro poznaju funkcioniranje i problematiku mjesnih odbora. Važno je istaknuti da na listama 43% čine žene, čime se u potpunosti poštuje odluka o kandidaturi podzastupljenog spola – stoji u priopćenju Reformista.

Dodaje se kako je Natalija Martinčević s članovima predsjedništva varaždinskih Reformista nekoliko puta obišla svaki mjesni odbor te kako su na temelju razgovora sa građanima za svaki mjesni odbor napravljeni posebni programi čiji je cilj realizacija kapitalnih, ali i manjih, za građane važnih projekata.

– Izbore za vijeća mjesnih odbora Narodna stranka – Reformisti smatra iznimno važnima jer danas mjesni odbori u gradu Varaždinu ne rade na način na koji bi doprinosili kvaliteti života u našim gradskim četvrtima i prigradskim naseljima i to je nešto što na ovim izborima želimo promijeniti. Ovo su prvi izbori na koje Reformisti izlaze u gradu Varaždinu i očekujemo da će građani dati snažnu podršku našim programima, projektima i ljudima koji ih predstavljaju, ali i poslati jasnu poruku gradskoj vlasti da više ne žele ovakav način upravljanja gradom – zaključuje se u priopćenju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije