IMPULS – poezija u Rock Artu

Iza IMPULSA su već dvije godine uspješnih okupljanja ljubitelja poezije, u kojima su uživali u poeziji poznatih i manje poznatih autora. Svaki susret donio je pregršt emocija i ostavio urezan osmijeh bar za još neki dan, istaknula je Ljubica Ribić. Poezija je ispisano čuvstvo koje autori daruju prisutnima. U kovitlacu radosti i tuge otkrivaju se najskriveniji osjećaji i otvaraju se prostori među prostorima.

U srijedu će poeziju svjetski poznatih autora govoriti glumci: Zvonko Novosel, Zdenko Jelčić i Zvonko Zečević, uz njih svoju će poeziju govoriti autori iz Hrvatske i Slovenije. Ako pišete ili ste tek tragač misli u vremenu svojih koraka zakoračite s nama u još jedan IMPULS, i budite dio trenutka. Ovaj IMPULS je ujedno i naša obljetnica te ćemo radost drugog rođendana podijeliti sa svima vama. Za ugodnu večer i osmijehe i u ovom rođendanskom IMPULSU pobrinut će se moderatori Milan Novak i Ljubica Ribić.

Večer poezije održati će se u organizaciji Udruge za promicanje kulture RITAM MISLI u srijedu, 28. rujna u 20 sati , u Rock Artu caffeu, P.Preradovića 24. u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije