PRIJETI MU OTKAZ? Novinar Kanala RI Ernest Marinković razbio službeni auto, bio je pijan

Foto: Screenshot Youtube

Ernestu Marinković ovo je već treća automobilska nesreća koju je imao u alkoholiziranom stanju, donosi portal Kigo.hr

U redakciju KIGO.hr danas je prispjela informacija kako je “kuvertiran” otkaz Ernestu Marinkoviću, novinaru Kanala RI i nekadašnjem uredniku te televizije u djelomičnom vlasništvu Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Neposredan povod otkazu bilo je razbijanje službenog automobila kojim je Marinković upravljao pod utjecajem alkohola, što “potvrđuje i mail koji je stigao iz ureda načelnika PU Primorsko goranska”, piše portal KIGO.hr.

E-mail pristigao iz PU primorsko-goranske objavili su u cijelosti:

Poštovani,
temeljem Vašeg upita, a vezano za prometnu nesreću u kojem je sudjelovalo osobno vozilo koje spominjete, izvješćujemo Vas sljedeće:

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u nedjelju, 2. veljače, na području grada Rijeke. Do nesreće je došlo kada je osobno vozilo, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnji hrvatski državljanin u ulici Bulevar oslobođenja, udarilo u drvo i dva parkirana osobna vozila.

Također je utvrđeno da je vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,12 g/kg. Zbog počinjenih prekršaja, 48-godišnji vozač je sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Što se tiče drugog dijela Vašeg upita, u skladu sa zaštitom osobnih podataka, ne možemo odgovoriti na pitanja koja se odnose na konkretnu, odnosno, imenovanu osobu.“, stoji u priopćenju.

“Provjereni izvori s Kanala RI potvrdili su nam da se sa službenim automobilom Kanala RI, koji je u vlasništvu tvrtke AC Integra, nedopušteno koristio Ernest Marinković. Vozilo je bilo dio sponzorskog paketa te ga Kanal RI koristi u poslovne svrhe. Riječ je o automobilu Fiat Panda RI 6302 E.”, navodi portal.

Ernestu Marinkoviću ovo nije prvi incident za upravljačem u alkoholiziranom stanju. Dok je bio novinar Nove TV, Marinković je osobnim automobilom udario u parkirano vozilo u Senju te se bez zaustavljanja udaljio s mjesta nesreće, potvrdili su iz PU ličko-senjske za Index.hr .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari