ZADOL GRUPA Zapošljava pet novih radnika na poslovima proizvodnje PVC stolarije

Tvrtka Zadol grupa osnovana je prije više od 30 godina u Donjem Kraljevcu u Međimurskoj županiji. Zbog proširenja svoje djelatnosti, tvrtku su 2003. godine preselili u nove i modernije prostorije u Prelogu, a sad zbog povećanog opsega posla traže nove zaposlenike.

Tvrtka se prvobitno bavila staklarskom proizvodnjom, no devedesetih godina prošlog stoljeća proširili su svoju djelatnosti, pa se tako danas tvrtka bavi izradom PVC i ALU stolarije.

Zapošljavaju 20 visokostručnih osoba koje su proizvodnju PVC i ALU stolarije dovele do savršenstva. Dugogodišnje iskustvo, kvaliteta izrade PVC i ALU stolarije visoko kvalitetnim profilima njemačkog proizvođača ‘Salamander‘, te okovom ‘Winkhaus‘ i vlastiti proizvodni pogon, razlozi su zašto su danas jedan od regionalnih lidera proizvođača PVC i ALU stolarije.

Ukoliko i vi želite biti djelom Zadol grupe, javite im se svojim životopisom i molbom na mail info@zadol-pvc.hr, jer traže čak pet novih radnika na proizvodnji PVC stolarije. Sve dodatne informacije o tvrtki, kao i sve novosti, možete pronaći na službenoj internet i Facebook stranici. Za sva dodatna pitanja možete im se javiti i putem telefona na 040/646-944.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije