BURGERS AND BARBELLS PARTY Cjelodnevna zabava u TTS Sport centru ove subote

TTS Sport centar u vedrom i zabavnom tonu kreće u novu jesensku sezonu! Kako bi dostojno ispratili ljeto, dočekali početak nove školske godine, nove sezone u Maraschino baru i početak novih, ali i nastavak postojećih programa u TTS Sport centru, organiziraju Burgers and Barbells party!

Rezervirajte subotu, 2. rujna, za najluđe i najfinije druženje u TTS-u! Skupite ekipu od 4 ili 5 članova i prijavite se za turnir u Bubble Footballu!

Na turniru mogu sudjelovati svi – dečki, cure, klinci, odrasli i ozbiljni ljudi pa i oni manje ozbiljni. Ekipe mogu biti samo ženske, samo muške, ali i mješovite, ograničenja u godinama nema, naravno, ako se osjećate spremni za igru – dobrodošli!

Turnir u Bubble Footballu održat će se u subotu s početkom u 17.30, a najbolje ekipe osvojit će vrijedne nagrade koje su osigurali njihovi partneri. Sudjelovanje na turniru je apsolutno besplatno, sve što je potrebno je prijaviti ime ekipe na mail andreja@tts-sport.hr ili na Facebook stranicu TTS Sport centra.

Osim toga cijelu subotu posjetitelje TTS Sport centra očekuje atraktivan program – jutro započinje prezentacijom specijalitetne kave koju će spremati najbolji bariste u Hrvatskoj.

Popodnevni su sati osim za turnir u Bubble Footballu rezervirani za prezentaciju CrossFit treninga, ali i za burgerijadu na kojoj će vam se predstaviti najfiniji burgeri iz Varaždina i okolice – American Dollar Bar, Stari Hrast, Central bar Čakovec, Đurina Hiža te gastro ekipe Bluesuns hotela Kaj i Lifeclassa Sveti Martin.

Ulaz je, naravno, besplatan, a do dugo u noć zabavljat će vas JamIT!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije