Axiom d.o.o. pojačava svoj tim, traži se konzultant u korisničkoj podršci

Axiom d.o.o., softverska tvrtka osnovana 2002. godine, traži pojačanje za svoj postojeći tim! Ako vam IT nije strani pojam i vidite se u toj branši, ovo je prilika koju ne želite propustiti!

Proteklih 15 godina poslovanja tvrtke Axiom d.o.o. obilježio je stabilan rast i prema financijskim parametrima i prema broju zaposlenih. Axiomovi softverski inženjeri razvijaju specijalistička softverska rješenja koja omogućavaju efikasno obavljanje posla u različitim poslovnim granama.

Kako Axiomov software koristi veliki broj korisnika iz više od 200 renomiranih pravnih osoba iz svih krajeva Hrvatske, ali i izvan naše zemlje, jako je važno da mogu dobiti savjet ili podršku kada im to zatreba. Korisnička podrška se najvećim dijelom obavlja kombinacijom telefonskog poziva i udaljenog pristupa računalima korisnika, iz doista ugodnog radnog okruženja, uz povremena putovanja radi održavanja prezentacija i uvođenje sustava.

Tijekom 15 godina rada tvrtka je izrasla u tržišnog lidera u pojedinim segmentima poslovnog softvera, a sve one IT-ovce koji bi željeli raditi na sjeveru Hrvatske i pritom ostvarivati pristojna primanja uz izvrsne uvjete rada, mogla bi zanimati vijest o otvorenom radnom mjestu.

Da bi ojačali svoj tim koji brine o korisnicima, Axiomovci su raspisali natječaj za ‘Konzultanta u korisničkoj podršci‘. Iz tvrtke kažu da ie idealan kandidat za radno mjesto osoba koja ima tehničkih znanja/afiniteta raditi poslove poput ETL-a, pisanje SQL upita, izrada izvješća, poznaje barem jedan programski jezik, a uz to voli raditi s klijentima i nema ništa protiv brušenja poslovnih znanja za problematiku koju pokrivaju svojim softverskim rješenjima.

Netko tko se može razvijati u oba smjera – support/konzultant ili developer, svjestan da je cjeloživotno učenje nešto od čega ne treba bježat (niti želi od toga pobjeći). Mjesto rada je Čakovec.

Atmosfera u poduzeću je radna, savjesna – zdravorazumska. Međusobno se uvažavaju i pomažu, uvažavaju svoje klijente i trude se naći čim bolja rješenja za izazove njihovog svakodnevnog posla.

Iako povremeno nađu i ponešto vremena za opuštanje i zabavu, posao je uvijek na prvom mjestu. Uredi su ugodni, lijepo opremljeni, plaća i benefiti redoviti i pristojni, naravno, u skladu s uloženim trudom/primijenjenim znanjem. Prosjek godina kolega iz podrške je otprilike 30-tak godina, ima mlađih, ima i iskusnijih.

Ukoliko osjećate zadovoljstvo kada svoja znanja i vještine upotrebljavate kako biste nekom pomogli da efikasno obavlja svoj posao, svakako proučite tekst oglasa na njihovoj internet stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije