Budite neodoljive za Dan zaljubljenih uz butik Lorella

Zablistajte za Valentinovo uz butik Lorella iz Čakovca, čije je zaštitno lice nedavno postala glumica Ana Vilenica, koju ljubitelji serija mogu pratiti u seriji ‘Prava žena’.

Bogata ponuda

Butik Lorella za vas je pripremio kolekciju haljina u kojima ćete biti neodoljive uz Dana zaljubljenih. Haljine naglašavaju ženstvenost i seksepil, a upravo je Dan zaljubljenih prava prilika da zasjate u punom sjaju uz Lorella kolekciju. Što kažete na usko, pripijeno i u crvenoj boji? Čakovečki butik nudi upravo to, a namijenjen je samosvjesnim ženama svjesnim svoje ljepote i atributa koje se žele odijevati sa stilom.

Tu je i posebna casual linija odjeće za sve prigode, ako odlučite slaviti ljubav u svoja četiri zida.

Odjenite se u butiku Lorella i uljepšajte si ovaj dan u kojem se slavi ljubav!

U butiku Lorella možete pronaći dizajnerske haljine i tunike, hlače, blejzere i veste, kapute i jakne. Renomiranih turskih i njemačkih proizvođača i to u veličinama od 36 do 56.

Dobrodošli su i muškarci koji traže savršen dar za svoje voljene. Zasigurno niti jedna žena neće biti razočarana ako na dar dobije glamuroznu večernju haljinu, a butik Lorella nudi upravo to! Uz najnovije trendove, razlog više da dođete u Lorellu u Čakovcu Trgovački centar Konzum – prizemlje), Zagrebačka 87 su povoljne cijene i ljubazno osoblje koje će vam preporučiti savršenu kombinaciju za vas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije