Dođite na veliku novogodišnju feštu u Maraschino bar koji nudi odličnu zabavu!

Šestu godinu za redom Maraschino bar i TTS Sport centar organiziraju najveću feštu u gradu – ispraćaj stare i doček nove 2017. godine.

Na više od 500 kvadratnih metara koji uključuju Maraschino bar i spojeni grijani šator očekuje vas ‘ludnica’ od 10 ujutro u subotu 31. prosinca 2016. pa sve do rano ujutro idućeg dana uz bogate plate u šatoru koje osigurava ‘Domaći Štacun’ višestruko nagrađivanog prerađivača mesa Ivana Tomaškovića i vina vrhunskog slovenskog vinara Roberta Pungračiča.

Kako ne bi sve ostalo samo na hrani i piću pobrinuli su se i za glazbenu podlogu. Prvi na scenu stupa DJ Pucko, jedan od najboljih party DJ-eva u Hrvatskoj koji zagrijava atmosferu od 12 sati pa sve do kraja dočeka.

Nakon njega, od 13 do 19 sati zabavljačku palicu preuzimaju dečki iz Live Acoustic Banda Trnje koji su se dokazali na više od 300 koncerata, a nakon prošlogodišnjeg odličnog tuluma, osigurali su nastup na najvećoj fešti u gradu i ove godine.

Od 19 i 30 pa sve do kraja dočeka uz DJ Pucka sviraju Carevi – popularan glazbeni sastav zadužen za dizanje atmosfere gdje god se pojave.

Uz ovo sve ponuđena je i bogata ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića, a kako doček ne biste proveli čekajući na red, postavljena su tri šanka iza kojih će raditi najbolje osoblje.

Ulaz na feštu je naravno besplatan, a pozvani su svi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije