GIT predstavlja – kreativne POP UP čestitke, osvoji jednu po želji!

GIT d.o.o. – Grafika, informatika, trgovina – glavne su smjernice ove tvrtke koja broji više od 25 godina poslovanja. Uz knjižaru u Varaždinu gdje možete dobiti sve od olovke do tiska velikog formata ili od ispisa do graviranja vašeg logotipa na privjesak po želji, tvrtka je kroz godine razvila brojne aplikacije i pametna rješenja, webshopove posvećene pečatima, maturantskim majicama i izradi reklama, a sada predstavlja najnoviju etapu svog puta i daljnji razvoj svoje glavne vizije koja glasi – “Inovacijom do uspjeha”.

Naime, nakon brojnih projekata kroz godine, pokretanja www.maturantskemajice.com te sudjelovanja u projektima www.vatrogastvo.hr i send2pay tokom 2016.-te, GIT predstavlja svoj najnoviji pothvat koji spaja grafiku, informatiku i trgovinu, a to su – kreativne POP UP čestitke.

Riječ je o čestitkama za čiji dizajn i izradu su zaslužni GIT-ovi stručnjaci koji laserskom preciznošću iz grafičkih priprema izrezuju kreativne “sastojke” za POP UP priče. Čestitke su namijenjene proslavama rođendana, blagdana i drugih prigoda, ali predstavljaju i inovativan turistički proizvod. Naime, upravo turistički aspekt ove priče je i najzanimljviji jer omogućuje 3D POP UP prikaze znamenitosti, spomenika i vizura hrvatskih gradova.

Iako je projekt u svojim početnim fazama, kreativnost, kvalitetni materijali i moderna tehnologija sastavnice su ove GIT-ove priče koja se sa svakim danom razvija i širi.

POP UP čestitke su poklon koji se čuva cijeli život, bez obzira da li ste je dobili za rođendan, koristili kao pozivnice na svoje vjenčanje ili kupili kao turist.

Dijelimo ih na prigodne koje su namijenjene rođendanima, vjenčanjima, Valentinovu ili za dobre želje povodom prinove u obitelji, zatim turističke koje su namijenene turistima, ali i svima ostalima koji vole svoj grad te čestitke po narudžbi za koje sami možete osmisliti (dizajn).

Obzirom da stiže vrijeme poslovnih poklona Creative-popups.com nudi opciju izrade POP UP čestitke za koju sami odaberete postojeći ili osmislite novi dizajn, dodate svoju poruku, logotip tvrtke i potpise zaposlenika te dobijete zaista poseban i kreativan poslovni poklon kojim kolegama, partnerima i klijentima možete zaželjeti još jednu uspješnu novu godinu.

Dakle, u GIT-ovoj zbirci čestitki možete naći mnoge motive, ali i osmisliti sasvim svoj! Na vama je samo da odaberete – www.creative-popups.com.

Kreativne POP UP čestitke možete pratiti i preko Facebooka – https://www.facebook.com/creativepopupscom/

Creative-popus.com daruju jednog čitatelja POP UP čestitkom po želji!

Sve što trebate učiniti kako bi osvojili ovu kreativnu čestitku jest posjetiti www.creative-popups.com, u meniju Proizvodi pronaći čestitku koju želite, te zajedno sa svojim podacima poslati mailom na info@creative-popups.com.

Sretan dobitnik bit će obavješten mailom. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije