FOTO Pivnica i bar INN: Mjesta u Novom Marofu koja su in

Pivnica INN u Novom Marofu postoji od 2013. godine, a kroz godine se etablirala u kultno mjesto za druženje i okupljanje prijatelja. Od lipnja ove godine, Novi Marof je bogatiji za još jednog člana INN obitelji, a riječ je o INN baru, koji djeluje u sklopu Kulturnog centra Ivan Rabuzin.

Pivnica se nalazi u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, a osim tematskog uređenja interijera, goste očekuje ljubazno osoblje, više od 50 vrsta pive, među kojima se nalaze i u posljednje vrijeme sve popularnije craft pive u kojima gosti mogu uživati i na terasi pivnice.

Pivnica je također poznata po činjenici da je prva van Zagreba nudila pive Pivovare Medvedvedgrad i njihovu perjanicu – Gričku vješticu. Suradnja traje još uvijek, a zanimljivo je da je upravo kamion Pivovare Medvedgrad sudjelovao i na maskiranoj povorci kroz Novi Marof.Kroz tri godine postojanja, pivnica INN se nametnula kao jedno od vodećih mjesta u Novom Marofu gdje se održavaju akustične svirke, ali i brojna tematska događanja poput službenih Oktoberfest partya. Također, sponzori su i brojnih sportskih društava, a konstatno se radi i na povećanju broja društvenih događanja u Marofu, pa su tako jedan od sponzora i tradicionalne biciklijade ‘Šic na bic‘, ali i utrke ‘Štiklom po gradu‘, koja svake godine okuplja sve veći broj natjecateljica.

INN bar

INN bar, koji se nalazi u Kulturnom centru Ivan Rabuzin, otvoren je početkom ljeta, a kroz samo nekoliko mjeseci postojanja već se nametnuo kao jedno od najzanimljivijih i najljepših mjesta u Novom Marofu gdje gosti mogu u miru popiti kavu ili neki drugi topli i hladni napitak.Sam interijer bara stručno je uređen u modernom stilu, pružajući gostima i posjetiteljima ugodan i opušten prostor gdje se mogu opustiti od užurbane svakodnevice. Terasa bara nudi odličan pogled na prirodne ljepote marofskog kraja, a pogodna je za obitelji s djecom i veća društva.Tijekom ljeta, na pozornici ispred terase bara održani su i brojni koncerti, među kojima valja istaknuti i Ljeto u Novom Marofu, gdje su nastupili brojni poznati izvođači poput Vizije, Tamburaškog sastava Terca, Dobre vibracije i mnogi drugi, što je ostvareno kroz suradnju s Turističkom zajednicom grada Novog Marofa, s kojom imaju kontinuiranu suradnju kroz cijelu godinu.Posebno se brine i o tematskom uređenju bara povodom većih događanja poput Špancirfesta i Porcijunkulovog, kada se bar pretvara u produženi dio festivala. Upravo u vrijeme Špancirfesta, INN bar je ugostio i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, koja je tako na trenutak u opuštenoj atmosferi predahnula od brojnih poslovnih obaveza.U zimskim mjesecima, ispred INN bara održati će se i Advent u Novom Marofu, gdje će svi okupljeni moći isprobati tradicionalne delikatese i prigodne napitke, ali i uživati u glazbi, kao i druženju na otvorenom. Također, sprema se i doček Nove godine u podne, što će biti još jedna atrakcija u kojoj će moći uživati svi Marofčani, ali i okolno stanovništvo.

Valja istaknuti kako su i pivnica i bar dog friendly mjesta u koja možete dovesti svoje kućne ljubimce i družiti se s njima.

Sva događanja u pivnici i INN baru možete pratiti na njihovim Facebook stranicama, a stol možete rezervirati i pozivom na broj 091/55 55 201.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije