Osjeti okus Oktoberfesta uz bavarska jela u Kneginečkoj hiži!

Listopad ili oktobar je mjesec piva, u prvom redu radi poznatog Oktoberfesta. Ako vam je München predaleko, dobra vijest za vas je da u neposrednoj blizini Varaždina možete osjetiti Oktoberfest. Naime, u Kneginečkoj hiži upravo u listopadu možete isprobati tradicionalna bavarska jela.

Jedino mjesto u u regiji gdje možete okusiti slast toliko popularnog Oktoberfesta je u Kneginečkoj hiži. Hrskavo pečena svinjska koljenica uz dinstano crveno zelje, bijele bavarske kobasice, pečena svinjska rebarca, dio su ponude u sklopu mjeseca bavarske kuhinje.

Za predjelo izaberite nešto što sigurno nikad niste radili kod kuće – juhu od piva ili možda pijane kobasice, a desertom se osladite uz tradicionalnu pitu od jabuka sa sladoledom i preljevom od karamele.

Oktoberfest u ‘Kneginečkoj’ ne može proći bez točenog pšeničnog Paulanera i tradicinalnog bavarskog pereca po orginalnoj recepturi, zato, put pod noge do Gornjeg Kneginca i uživajte u najslasnijim mesnim zalogajima!

Svoj stol možete rezervirati već danas pozivom na broj telefona 042/69 01 93 ili putem facebook stranice Kneginečke hiže.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije