Sjajni modni dodaci za sjajno ljeto uz 50% popusta!

>> Sjajni modni dodaci za sjajno ljeto uz 50% popusta!

Cjelokupan asortiman nakita na velikom ljetnom sniženju u Argentum srebrnarnici u Varaždinu može se kupiti po 50% nižim cijenama dok su satovi sniženi za 40%!

Hit ljeta 2016. je srebrni nakit sa žutom pozlatom i satovi zlatne boje, provjerite što Vam Argentum srebrnarnica u Varaždinu nudi.

Poznato je da je nakit odraz karaktera žene te pokazatelj njezinog modnog ukusa i samopouzdanja, a ovog je ljeta apsolutni hit srebrni nakit sa žutom pozlatom – koji je sada zajedno sa cjelokupnim asortimanom nakita od srebra i čelika u srebrnarnici ARGENTUM u Varaždinu snižen za čak 50%.

Osim toga, cijene satova renomiranih svjetski brandova snižene su za 40 posto, a obzirom da će srebrni nakit sa žutom pozlatom i satovi u zlatnoj boji svakoj ženi pružiti osjećaj elegancije i luksuza te su idealni modni dodaci za ljeto 2016.

Srebrni nakit cjenovno je dostupniji od zlatnog, a baš kao i zlatni, traje vječno. Isto tako, nakit sa žutom pozlatom i satovi zlatnog sjaja izvrsno izgledaju na preplanuloj koži, savršeno se slažu sa svim bojama ljetne odjeće, a svaku odjevnu kombinaciju upotpunjuju tako da svaka žena izgleda lijepo, odvažno i luksuzno.

Iskoristite sjajan popust od 50% na srebrni nakit, 40% na satove i 25% na zlato, u ARGENTUM srebrnarnicama – koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

Ovog ljeta uživajte noseći vrijedne modne dodatke koji traju vječno i pobrinite se da uvijek znate koliko je sati!

Donosimo vam pregled najtraženijih artikala s popustom od 50% i 40% iz srebrnarnica ARGENTUM-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije