Medonja Bowling&Pub: Navijajte za Hrvatsku punog želuca uz dva velika platna

Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj u punom je jeku, a navijačka euforija vlada već danima i u Varaždinu. Tim povodom, Medonja Bowling&Pub je osigurao ne jedno, već dva velika platna za uživanje u atraktivnim utakmicama!

Osim standardne široke ponude, samo za ovu prigodu, Medonja Bowling&Pub nudi odličnu akcijsku ponudu hrane i pića. Svi znaju da nogomet i pivo idu zajedno kao prst i nokat, a upravo zato u Medonja bowling&pubu možete naručiti vrč piva za sebe i društvo po izvrsnoj cijeni.

Ukoliko ogladnite za vrijeme utakmica, ne brinite, jer u posebnoj ponudi samo za vrijeme trajanja Eura, nalazi se i pizza capricciosa uz koju ide piće gratis, ali i hot dog ili pomfrit.

Osim toga, u predahu između utakmica vrijeme možete kratiti bowlingom ili nekim drugim igrama poput biljara, a sve to u odličnom ambijentu i velikom prostoru koji nudi Medonja Bowling&Pub.

Detaljnu ponudu i više informacija možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, ali i na licu mjesta, gdje vas čeka ljubazno osoblje, koje će se potruditi da punog trbuha i ‘podmazanog’ grla navijate za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju najbolje što možete i nosite reprezentaciju do novih pobjeda u Francuskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije