Novootvorena Dominik Zlatarnica u Lumini centru u Varaždinu

Dragi ljubitelji DOMINIK nakita, s ponosom vas obavještavamo o otvorenju naše nove poslovnice – DOMINIK zlatarnice, koja se nalazi u sklopu Lumini centra u Varaždinu.

Na svečanom otvorenju održanom u subotu 16. svibnja, predstavili smo brojnim prijateljima lijepog nakita naše novo prodajno mjesto gdje je moguće pronaći bogati izbor brojnih kolekcija zlatnog nakita u našem već prepoznatljivom elegantnom stilu.

Nakon izvrsno prihvaćene ponude DOMINIK srebrnarnice unutar Lumini centra, nova poslovnica uslijedila je kao logičan nastavak približavanja kupcima s atraktivnim zlatnim asortimanom.

Iz Varaždina je inicijalno i krenula cijela uspješna priča DOMINIK zlatarnica i srebrnarnica. Naime vlasnici, gđa. Anita Sever i gdin. Izidor Sever, supružnici i ujedno poslovni pokretači cijelog projekta porijeklom su upravo iz Varaždina i uspješno posluju punih 11 godina.

Nakon izvrsno prihvaćenih prodajnih mjesta u Zagrebu, Čakovcu i Koprivnici posebno lijep osjećaj je biti prisutan i u poslovnom smislu u vlastitom gradu.

Dođite, posjetite nas, raduju nas naši novi zajednički susreti u uzbudljivom svijetu DOMINIK nakita!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije