Jelovnik prezentira naizgled klasična jela, no zalogaji su sezonski dopunjeni raznim inovativnim okusima koji neće razočarati ni najzahtjevnije nepce
Tjedan restorana je ponovno u restoranima diljem lijepe naše!
Sada već svima dobro poznata manifestacija, koja poziva restorane
i chefove na kreacije, u ponudi je od 5. do 14. listopada 2018.
Prilika je to za gastronomsku raznovrsnost i uživanje u rapsodiji
okusa. Definitivno jedan od boljih načina za početak
jeseni!
I ove godine restoran Terbotz sudjeluje u manifestaciji sa
slijedećim meniem:
PREDJELO
1. Krem juha od muškatne buče s čipsom od špeka, tostirane bučine
koštice
2. Teleća jetra u umaku od crnog vina i ljubičastog luka s
kremastom palentom
3. Lisnata salata, hladna pita od kremastih sireva, namaz od
leće, hruska od domaćeg kruha
GLAVNO JELO
1. Svinjski lungić punjen kestenom, paniran u bučinim sjemenkama,
pire od krumpira, mrkve i đumbira, pečena cikla
2. Pureći file punjen keljem i hajdinom kašom, umak od vrhnja i
šumskih gljiva, domaći šareni rezanci s povrćem
3. Vanjkušeki punjeni mladim sirom i blitvom, popečki od žitarica
i hrskava pastrva na podlozi od jesenskih salata, bučino ulje
DESERT
1. Kruška u ogrtaču karameliziranih listića lješnjaka, krema od
vanilije
2. Čokoladni kolač s preljevom šumskog voća
3. Prhka pita od šljive
Posjetite restoran Terbotz i nećete pogriješiti jer na
jednom mjestu imate priliku vidjeti spoj odlične lokacije,
ugođaja, kvalitetnih jela i vina te ljubaznog
osoblja. Rezervirajte svoje mjesto na
040/857-444 i guštajte na 17. Tjednu restorana na adresi
Železna Gora 113, 40312 Štrigova.