Krajem studenog 2018 u ponudi novi jelovnik a la carte restorana hotel Turist. Razgolicajte maštu svojim gastro osjetilima.
Na veliko zadovoljstvo svih gurmana, od 26. studenoga u
ponudi su jela iz novog i obogaćenog jelovnika a la carte
restorana hotela Turist.
Uvjereni su da i dalje podižu ljestvicu prema izvrsnosti, kojoj
kontinuirano teže. Ta se izvrsnost i kulinarska održiva prednost
ponajviše odnosi na inzistiranje na kvaliteti njihove cjelokupne
ponude, a najviše na izboru kvalitetnih namjernica i sirovina.
Uz kreativni izraz mladih kuhara i pregršt svježih ideja, u
restoranu hotela Turist nadaju se da su napravili iskorak i da
novi jelovnik predstavlja pravo osvježenje koje će doprinjeti
održavanju pozicije kao ‘coolinarskog rasadnika kadrova i
ideja’ i lidera u Varaždinu i
sjeverozapadnoj Hrvatskoj.
Ponosni su u restoranu hotela
Turist i na činjenicu kako su meso i jaja iz njihove kuhinje
porijeklom s hrvatskih farmi odnosno lokalnih
uzgajivaća, a povrće i voće sa hrvatskih
OPG-ova.
Osvježen jelovnik sadrži
autohtona i halal jela, a
ponukani današnjim zahtjevima posjetitelja, u jelovniku su
istaknuti svi alergeni kao i posebno
segmentirana jela za vegetarijance, jela
bez glutena i jela bez laktoze.
Iz bogate ponude izdvajaju:
Toplo predjelo: Prženi ravioli s guščjom jetrom
i bučom
Glavno jelo: Pileća prsa s marelicom i
tratufima
Jelo sa roštilja: Pečenice od fazana sa
tartufima na pireu od buče
Desert: Kremaste okruglice od mente i limete na
medenim ploškama s mljevenom pistacijom i voćem
Uprava hotela i restorana čestita cijelom timu na entuzijazmu i
trudu koji je uložen u pripremu ovog novog jelovnika te svima
koji su ga dodatno ‘začinili’ vlastitim potpisom. Dobrodošli u
hotel
Turist i dobar tek!