MODERNI KUHARI

Garden Čakovec: DOĐITE! Chefovi Mate Janković i Marko Palfi 1. i 2. veljače spremaju večeru u pet slijedova

Mate Janković i Marko Palfi već četvrti put kuhaju zajedno, a nova prilika za druženje uz dva vrhunska chefa i njihovu večeru od pet slijedova pruži se 1. i 2. veljače od 19 sati.

The Garden Bar & Kitchen u
Čakovcu pozivaju u petak,
1. i 2. veljače, s početkom u 19 sati, na večeru
u pet slijedova pod nazivom Moderni kuhar / Moderni
vinar
, koje će posebno za tu priliku pripremiti poznati
kuhari Mate Janković i Marko
Palfi
.

Prvi susret između Mate Jankovića i
Marka Palfiija dogodio se na različitim stranama
Masterchef kuhinje. Kuhar profesionalac, sudac i
mentor s jedne te zaljubljenik u hranu i amater s druge. Sedam
godina kasnije ravnopravno dijele istu kuhinju jer Mate
Janković dolazi u The Garden Bar & Kitchen u
Čakovec
.

Večerom od pet slijedova, Mate Janković će dati svoju viziju
međimurske kuhinje, a Vina DK – Dvanajščak Kozol
viziju vina koja prate tradicionalna međimurska jela u suvremenoj
izvedbi.

Budući da je ovo već četvrti put da kuhaju zajedno, Mate je
poput frenda s kojim se rijetko družite jer ne živite u
istom gradu, ali uvijek za njega napunite frižider i pripremite
si posteljinu za spavanje na kauču.Uvijek kaže da ostaje samo
jednu noć, ali se potajno nadate da sam sebe laže. Na kraju
ostane cijeli vikend, a posteljinu samo vratite u ormar
jer-  zalomilo se.

A moglo bi se zalomiti i 1. i 2. veljače, jer nakon što odvrti na
tavama, Mate Janković iz kuhinje seli za DJ
pult
, jer čagica punih trbuha je čagica sitih i
sretnih. 

Rezervirajte svoje  mjesto na vrijeme jer ovo ne može biti
loše. Za sve upite i rezervacije javite se mailom
na barandkitchen-ck@thegarden.hr, broj
telefona 040/390 777 ili u inbox Facebook stranice The Garden Bar & Kitchen Čakovec.

Sve dodatne informacije o događaju pronađite na Facebook događaju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije