Obiteljski ugostiteljski objekt

RESTORAN PIZZERIA 4M kvalitetna i sezonska hrana glavna je i jedina filozofija ovog restorana!

Nađete li se na magistrali Varaždin – Slovenija i ogladnite, požurite u Petrijanec u Restoran pizzeria 4M i uvjerite se u bogatu gastronomsku ponudu koja se priprema od svježih pomno odabranih namirnica

Ako vam već do sada za oko nije zapeo restoran u centru
Petrijanca, morate ga svakako posjetiti zbog nove ponude jela –
crna svinja,rib-
eye 
steak, janjetina s ražnja, odojak s ražnja, filet
lososa, tuna steak od nedavno su uz ostala jela u ponudi ovog
renomiranog restorana.Glavne
ruke restorana pripadaju Miljenku i
Marici Drvar te njihovoj djeci
Moniki i Marinu, od tud je i
restoran dobio ime 4 M. Obiteljski ugostiteljski objekt iz male
pizzerije izrastao je u salu za svečanosti koja prima do 100
ljudi, a u ponudi je catering i dostava te bogati jelovnik poznat
u Hrvatskoj i šire.

{“GALLERY”:2734665}

PRILAGODBA GOSTIMA – UGODAN AMBIJENT  RESTORANA,
SALA ZA SVEČANOSTI, IGRAONICA, SOBA ZA BEBE, DOSTAVA, CATERING,
ŠATORI

Nije slučajnost da se restoran nalazi u Petrijancu, nakon
iskustva rada u Njemačkoj i Sloveniji Miljenku i Marici je želja
bila imati restoran na rodnom dvorištu. Uz puno rada i truda
obitelji Drvar i svih djelatnika to i su i ostvarili. Za svoje
goste uredili su terasu u dva nivoa sa 100 sjedećih mjesta.
Gornji kat restorana ima moderno uređenu salu sa 100 sjedećih
mjesta za proslavu raznih svečanosti – organiziranje raznih
prezentacija, proslave obljetnica, pričesti, krštenja, manjih
svadbi, promocija i poslovnih ručkova i večera te ostalih
svečanih prigoda.
Donji dio restorana sadrži  50 sjedećih mjesta. Od nedavno
su ambijent prilagodili i najmlađim gostima te tako roditelji
mogu uživati u jelima dok se u njihovoj blizini djeca igraju u
igraonici.​ Roditeljima
malih beba dobro je znati da u Restoranu
pizzeriji 4M
postoji nova soba za bebe namijenjena za dojenje i
presvlačenje.

Restoran i pizzeria 4M također svakodnevno dostavlja hranu na
kućnu adresu te nude i usluge cateringa s vlastitim šatorima uz
kompletnu uslugu aranžiranja i poslugom.

PRVI RESTORAN U HRVATSKOJ KOJI JE OTVORIO PUNIONICU ZA
ELEKTRIČNE AUTOMOBILE, KUPIO ELEKTRIČNE AUTOMOBILE ZA DOSTAVU I
ELEKTRIČNE BICIKLE ZA POSUDBU

Obitelj Drvar je za potrebe dostave hrane kupila i električne
automobile, a uz to su postavili i punionicu za te automobile.
Osim toga, kupili su i 5 električnih bicikala za iznajmljivanje
gostima restorana.

– Ekološki smo jako osviješteni već godinama. Posao nam se, na
sreću, svake godine povećava, trenutno imamo 30 zaposlenih u
restoranu, ljudi su nas prepoznali i potrebe su sve veće. Već
nekoliko godina želja mi je bila da idući automobil koji ćemo
kupiti bude električni – kazala je vlasnica, dodavši da su bili
spremni na ukazanu priliku. Aplicirali smo na natječaj, bili smo
spremni financijski, a budući da nismo kreditno opterećeni,
kupili smo dva elektro automobila uz sufinanciranje države. Ako
sve odradite kako treba, uspjeh neće izostajati, upravo to često
ističem kao svoj moto – kazala je zaključno Marica Drvar,
vlasnica restorana.

GLAVNA I JEDINA FILOZOFIJA OVOG RESTORANA JE KVALITETNA I
SEZONSKA HRANA

Restoran i pizzerija 4M surađuje prvenstveno s domaćim OPG-ovima
u svojem okruženju, zbog čega su im sva jela pripremljena od
najsvježijih namirnica. Ujedno imaju i vlastiti OPG pa većinu
voća, povrća i začina koji rastu u njihovom vrtu, koriste i u
kuhinji. Kvalitetne namirnice kupuju i u Austriji ili Sloveniji,
sve kako bi gosti na stol dobili kvalitetnu, zdravu i ukusnu
hranu.

NOVO U PONUDI

Ako vam već do sada za oko nije zapeo restoran u centru
Petrijanca, morate ga svakako posjetiti zbog već poznate ponude
svakodnevnih jela, gableca, ala carte jela, pizza i tjestenina.

Tu je i nova ponuda jela: crna svinja, rib-eye steak, janjetina s
ražnja, odojak s ražnja, filet lososa, tuna steak od nedavno su
uz ostala jela u  ponudi ovog renomiranog restorana.

CRNA SVINJA

Crna slavonska svinja ili fajferica je hrvatska autohtona pasmina
svinja koja se na području istočne Hrvatske uzgaja već 140
godina. Hrani se žitaricama, kukuruzom, bundevama, djetelinom i
žirom. Pasmina se odlikuje odličnom kakvoćom meda uz posebice
visok udio intramuskularne masti i visoku vrijednost mesnih
prerađevina. Meso se odlikuje svijetloružičastom bojom i vrlo je
ukusno i mekano nakon pripreme.

RIB-EYE STEAKE 

Meso mladih hrvatskih simentalskih goveda u dobi od 12 do 18
mjeseci koja su hranjenja kukuruzom silažom i velikim količinama
mljevenih cjelovitih zrna žitarica, čime se dobiva meso visoke
kvalitete i iznimno nježne strukture. Sadrži niski udjel masti, a
visok udjel proteina što je vrlo pogodno za ljudski organizam.
Meso odležava u komori u idealnim uvjetima, oko 20 dana kako bi
se iz mesa izvuklo što više vode i naglasio okus, ali da pritom
meso postane još mekše. Potplećnjak
(rib-eye steak)

Odrezak od
prvog rebra ili pržolica favorit je mnogih gurmana, zato što zbog
masne sredine meso prilikom pripreme ostaje predivno sočno

JANJETINA S RAŽNJA prilog mladi krumpir ili
sezonska salata

ODOJAK S RAŽNJA prilog mladi
krumpir ili sezonska salata

FILE LOSOSA

File lososa se poslužuje sa sotiranim sezonskim
povrćem

TUNA STEAK

Svježi odrezak tune poslužuje se s blitvom na rimski način.
Rimski način- prijana blitva s inćunima, rajčicom i maslinama

Kako
smo se i sami uvjerili u Restoranu pizzeriji 4M je sve savršeno
od eksterijera do pomno uređenog interijera, a ono što je
najbitnije za jedan restoran ovo je mjesto na kojem se priprema
iskrena hrana, hrana iz provjerenih izvora i, vrlo važno, iznimno
ukusna hrana.

Stoga ih posjetite na adresi Vladimira Nazora 132 u samom
centru Petrijanca, za sve upite ih kontaktirajte na broj telefona
042 714 574, a možete ih pratiti svakodnevno na njihovoj Facebook
stranici Restoran – Pizzeria 4M.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije