'GARESTIN JE ZANAVEK IN'

GASTRO HIT Restoran Garestin na svojoj terasi nudi specijalitete iz kotlića i s roštilja

U ponudi restorana Garestin su ovog proljeća brojni specijaliteti iz kotlića (gulaš od divljači, fiš...) ali i vrhunska jela s roštilja.

Sunce i toplo vrijeme polako prevladava nad COVID zimom, a terase
restorana i kafića jedini su izlazak u ‘bolji život’. Kada smo
kod terasa, restoran Garestin u Zagrebačkoj
ulici posjeduje jednu od najljepših u gradu, zaklonjenu od sunca
i udara vjetra.

A terasa je od ožujka u punom pogonu, zajedno s prilagođenim
novostima u meniju. Tu je prije svega roštilj na drva, gdje se u
ponudi nude odlični mesni specijaliteti, a bit će tu i janjetine
i odojka.

Roštilj je sigurno odličan odabir, a vrijedi istaknuti da je meso
za pljeskavice i ćevape te ostala slična jela pripremljeno u
vlastitoj kuhinji, po posebnoj recepturi.

Posebna novost u kuhinji Garestina su i jela iz kotlića, a u
kotlićima se i servira, kako i priliči. Mi smo isprobali sjajan
gulaš od veprovine, a bit će tu i drugih specijaliteta od
divljači i vrsta gulaša te svih ostalih jela iz kotlića.

Petkom je meni prilagođen za one koji ne jedu meso, pa je svaki
petak na meniju i fiš paprikaš. I to ne bilo kakav, nego
pripremljen od nagrađivanog kuhara, također po posebnoj
recepturi.

Sve to su više nego dovoljni razlozi za dolazak u Garestin,
gdje se naravno sve to poslužuje uz pridržavanje epidemioloških
uvjeta.

Tu su naravno i dnevni gableci, koje možete provjeriti na
njihovoj web stranici – https://www.gastrocom-ugostiteljstvo.com/hr/gableci.html

Sve u svemu, proljeće stiže, a s njim i odlična jela u Restoranu
Garestin.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije