Ušli smo u posljednja dva mjeseca u godini, približavaju se blagdani a u restoranu Nobel priremili su posebna iznenađenja za kraj godine.
Adventsko vrijeme idealno je za darivanje, čašćenje i proslave, a
restoran
Nobel idealna destinacija za sve koji vole posebne
okuse i gastro doživljaje. U njihovom prostranom restoranu, gosti
se mogu lagano opustiti, i u cjelosti uživati u odličnoj hrani,
vrhunskoj usluzi i ugodnom ambijentu.
S obzirom na veliki interes koji su Varaždinci iskazali, odlučili
su se pripremiti posebnu ponudu za sve sladokusce koji vole
uživati u hrani. Tako će već od ponedjeljka moći isprobati
dva posebna menija sa tri jela,
s predjelom, glavnim jelom i desertom, po prigodnim cijenama.
Vrijedni kuhari restorana Nobel pripremili su dva posebna menija,
jedan je mediteranski, za predjelo je galantina od hobotnice, a
potom zeleni rezanci sa škampima i na kraju desert. Drugi meni je
više za ljubitelje mesa, s rižotom od teletine za predjelo te
svinjećim medaljonima u omotaču od pršuta sa smokvama na žaru i
također posebnim dsesertom
Sve navedeno najjbolje mogu provjeriti dolaskom u sam restoran, a
osim posebnih slijedova ‘Nobel Okus(i)’, bit će tu i ostalih
akcija, koje ćete moći upratiti na FB stranici
restorana Nobel.
Završite godinu u stilu sa stilom u Hotelu
Turist
Kako bi ovu dugačku godinu završili sa stilom, tu je i Hotel
Turist, preuređen i ‘skockan’ u luksuznom stilu. U Hotelu Turist
primaju narudžbe za proslave završetaka poslovne godine, u svojim
velikim salama, uz pridržavanje svih epidemioloških uvjeta.
Turist je godinama bio prva destinacija za ovakve proslave, a
sada u preuređenom izdanju, to je i dodatan adut. Za one koji
neće u Turist, mogu pozvati Turist k sebi, i naručiti njihov
catering, koji je posljednjih mjeseci dignut na višu razinu.
Rezervirajte svoj termin za svadbe što prije
Svadbe su posebni događaji za svaku mladenku i
mladenca, ali i za svu njihovu rodbinu, prijatelje, poznanike.
Trenuci sa vjenačanja ostaju u pamćenju cijeli život, a Hotel
Turist je idealna destinacija za sve koji žele da dojmovi budu
samo pozitivni. U Turistu pozivaju da im se javite što prije, jer
se termini za iduću godinu brzo pune.
Rezervirajte svoj termin i mjesto na 042 395
714, ugostiteljstvo@hotel-turist.hr ili
putem FB stranice
restorana Nobel, odnosno putem društvenih
mreža hotela Turist.
NOBEL – tjedna ponuda
15. – 21.11.2021.
MENU 1
Galantina od hobotnice s kaparima i paprikom na rukoli
Zeleni rezanci sa škampima
Parfe od bosiljka sa sladoledom od vanilije, dehidrirani
biskvit od tamne čokolade, umak od šumskog voća
CIJENA: 125,00 kn
MENU 2
Zeleni rižoto s teletinom I mariniranom rajčicom
Svinjeći medaljoni u omotaču od pršuta sa smokvama na žaru –
julienne povrće u woku
Čokoladni mousse s karamelom i prženim lješnjacima na
kavijaru od jagoda
CIJENA: 130,00 kn