Hotel Turist je kod Varaždinaca godinama bio sinonim za sve vrste proslava, a trenutno primaju predbilježbe za proslave 'završetaka' godine. Restoran Nobel nastavlja s akcijom 'Nobel okus(i)', pa su i ovog tjedna spremni specijaliteti u tri slijeda po posebnoj cijeni.
Hotel Turist je kod Varaždinaca godinama bio sinonim za sve vrste
proslava. Prvi odabir za svadbe, mature, godišnjice, poslovne
domjenke. A kako su nedavno prostori Hotela Turist kompletno
obnovljeni, ovaj varaždinski hotel je ponovno u trendu.
Godina koja upravo završava je za mnoge bila jedna od ‘najdužih
ikad’, a kako bi ju završili sa stilom tu je Hotel Turist, gdje
trenutno primaju narudžbe za proslave završetaka poslovne godine.
Hotel nudi dvije prostrane sale, proslave uz glazbu, ali i uz
potpuno pridržavanje svih mjera. Za sve koji ne žele ili ne mogu
doći, moguće je pozvati ‘Turist k sebi’, i naručiti
catering za domjenak, koji je posljednjih
mjeseci oduševljavao gdje god je bio poslužen.
Svadbe u Turistu – za pozitivne emocije
Svadbe su ključni događaji u životu, ne samo mladenaca nego i
njihove rodbine, kumova, prijatelja. Trenuci sa svadbi pamte se i
prepričavaju cijeli život, a kako bi tu bilo što manje grešaka i
negativnih stvari, tu je Hotel Turist, gdje ekipa može pomoći i
oko svih dodatnih detalja i organizacije. Posebni popusti nude se
za svadbe petkom. U Turistu vas pozivaju da im se javite što
prije, jer se termini za nadolazeću godinu pune prilično brzo.
Rezervirajte svoj termin i mjesto na 042
395 714, ugostiteljstvo@hotel-turist.hr ili
putem FB stranice
restorana Nobel, odnosno putem društvenih
mreža hotela Turist.
Nobel okus(i) – gastro poslastice u tri slijeda po
akcijskim cijenama
Za kraj godine vrijedi se i počasiti dobrom hranom, a novotvoreni
restoran Nobel složio je posebnu ponudu gdje se možete uvjeriti u
njihovu kvalitetu te provjeriti zašto je Nobel hit restoran u
ovoj godini. S obzirom na veliki interes koji su Varaždinci
iskazali, odlučili su se pripremiti posebnu ponudu za sve
sladokusce koji vole uživati u hrani. Tako će se osim jela koja
su na redovnom meniju i tjedne ponude, moći isprobati
dva posebna menija s tri jela,
s predjelom, glavnim jelom i desertom, po prigodnim cijenama te
vikend ručak u 3 slijeda po cijeni od 90
kuna.
NOBEL OKUS(i)
22. – 28.11.2021.
MENU 1
-
Krem juha od dimljenog češnjaka s poširanim fileom skuše na
tostiranom domaćem kruhu -
Lignja punjena gamberima i tikvicama na kremi od limuna s
poširanom raštikom -
Savijača od jabuka
CIJENA: 120,00 kn
MENU 2
-
Rolada od pršuta sa smokvama i guščjom jetrom na lisnatim
salatama -
Svinjeći file s ugljenom od borovih iglica – pire od celera
i luka – palenta sa začinskim biljem na žaru -
Torta “Nobel” s parfe kremom od bijele čokolade, biskvitom
od tamne čokolade i želeom od jagode s listićima prženih
badema
CIJENA: 130,00 kn