U Verglec, Park Boutique, Kula i Garestin spremni su posebni jesenski meniji, koji se jednostavno moraju isprobati.
Varaždin i jesen oduvijek su neraskidivo povezani, a mnogim
Varaždincima je upravo jesen najljepše godišnje doba. Osim
kulture i prirode, jedan od razloga je svakako i bogata ponuda
jesenskih specijaliteta.
A njih ovih dana možete isprobati u restoranima varaždinske
tvrtke Gastrocom, najveće varaždinske
ugostiteljske tvrtke, koja nastavlja dugodišnju tradiciju
ugostiteljstva u Varaždinu.
U njihovim restoranima – Verglec, Park Boutique,
Kula i Garestin spremni su tako posebni
jesenski meniji, koji se moraju isprobati.
Park Boutique Hotel ima u ponudi posebne juhe,
naravno juha od buče je nezabilazna, a tu je i juha od luka i
lisički. Tu su i topla predjela, a među glavnim jelima nalazi se
teleći steak, potom pačja prsa i nezaobilazni biftek. Naravno, i
deserti su jedna od odlika restorana u parku.
Vrijedni kuhari restorana Verglec također su
pripremili neke posebne specijalitete, pa tako možete isprobati
ragu od gljiva s palentom, a tu su i svinjski but s dunjama te
pileći steak s preljevom od kestenom.
U restoranu Garestin možete isprobati paštetu od
divlje patke u lisnatom tijestu s umakom od šumskog voća., potom
goveđi rep u janjećoj maramici s vrganjima na kremi od hrena te
za desert parfe od aromatizirane buče s umakom od vanilije i
gelom od grožđa.
Restoran Kula rezervirana je, naravno, za
najtradicionalnije jesenske specijalitete, buncek, pečenice i
krvavice.
U svim restoranima naravno i dalje se može dnevno ‘gablati’,
dogovoriti neka proslava, druženje, poslovni ručak, kao i popiti
koja čašica pića uz to.
Pogledajte i jesenske jelovnike.