'Ljubav prolazi kroz želudac' nije tek prazna fraza, a nema datuma kada je to bolje vidljivo od 14.02., dana zaljubljenih, ili Valentinova. U Gastrocomu su pripremili posebne ponude!
Valentinovo je zasigurno poseban dan u godini.
Tada svi zaljubljeni, oni koji će to tek postati, ili oni koji se
jednostavno vole podružiti u dvije, obavezno izlaze na posebnu
večeru.
‘Ljubav prolazi kroz želudac’ nije tek prazna
fraza, a nema datuma kada je to bolje vidljivo od 14.02., dana
zaljubljenih, ili Valentinova.
Idealnu prigodu za ‘druženje u dvoje’ nude i varaždinski
Park Boutique Hotel i Restoran
Garestin, koji su pripremili i posebne ponude za taj
poseban dan.
U Restoranu Garestin pripremili su za vas dva menija, koji sadrže
predjelo, glavno jelo i desert. Prvi meni za predjelo ima hladnu
platu s nekim posebnim delicijama, dok je glavno jelo su pačja
prsa umaku od šumskog voća te čokoladna torta za desert.
Menu broj dva je s toplim predjelom, koje je rižoto s dimljenim
lososom i pjenušcem na hrskavom parmezanu, dok je glavno jelo
pečeni file smuđa s bademima u bijelom umaku, s krumpirom i
popečkom. Za desert je pripremljen parfe od bosiljka sa
sladoledom od vanilije i umak od malina.
Posebno mjesto svakako je i Park Boutique Hotel u varaždinskom
parku, gdje su pripremili savitke od goveđeg pršuta, paštete od
prepelice te mini tart, punjen kremom od sira i vlasca, za
predjelo.
Na meniju za glavno jelo je svinjski file, pripremljene na
poseban način, s krustom od pistacije i pjenicu od cikle i
batata. Za prilog su sotirane špagete od tikvica, s bučinim
košticama, uz naravno svježe salate, dok je za desert predviđeno
čokoladno mousse srce.
Ovo je tek dio iz bogate ponude restorana Garestin i Park Boutiqe
Hotela, možete naravno naručiti što god vam srce poželi, iz
bogate ponude ova dva vrhunska restorana.
A tu je naravno i središnji varaždinski
restoran Verglec, koji je odlična opcija za
svaku posebnu prigodu.