Ako tražite najbolju riblju ponudu za petak, objekti Gastrocoma sigurno su prva opcija.
U restoranima Kula i Garestin,
spremni su za Veliki petak, pa je tako
pripremljena posebna ponuda, koja uključuje riblje specijalitete.
U prvom redu je tu brudet od bakalara,
nezaobilazni mediteranski specijalitet kojeg spremaju kuhari u
Kuli. Bolja pozivnica za dolazak u Kulu u petak, nije potrebna.
Za oni koji nisu ljubitelji brudeta, ako ih uopće ima, tu su i
dodatna jela na redovnom gablec meniju, koji će u petak biti
cijeli – riblji, u restoranu Garestin.
Moći će se probati i riječna riba, pa će tako u petak u ponudi
biti fiš paprikaš, sa širokim rezancima.
Osim fiša, tu će biti i pastrva u kukuruznom
brašnu, uz dalmatinsku garnituru. A tu je naravno, i
jedno od najpopularnijih jela u restoranima, pržene
lignje, uz pommes frittes i tartar umak.