PREDSTAVLJENA FAIR PLAY LISTA BROJ 9

Krunoslav Lukačić: Naša lista je najbolji odgovor za razvoj gospodarstva i prosperitet građana

Krunoslav Lukačić kandidat je HNS-a te se nalazi na poiziciji broj 10. Naglasio je da je cilj programa graditi održivu i prosperitetnu Europu zajedno.


Lista broj 10, takozvana #fairplay lista, predstavila se danas na sjeveru Hrvatske. Bio je tu nositelj liste Valter Flego, ali i svi ostali kandidati, praćeni i čelnicima stranaka koje imaju svoje kandidate ili su podržale listu.

Krunoslav Lukačić kandidat je HNS-a te se nalazi na poiziciji broj 10. Naglasio je da je cilj programa graditi održivu i prosperitetnu Europu zajedno. Lukačić je istaknuo da je ponosan što se upravo na Sjeveru Hrvatske može predstaviti ova lista.

– Kao kandidat za Europski parlament želim naglasiti investicije koje su bitne i koje treba pametno usmjeriti, kako bi se potaknuo gospodarski rast. Uz gospodarski rast svakako treba računati i na povećanje udjela gospodarstva kroz istraživanje, inovacije i simulacije razvoja. Sve kako bi naši gospodarstvenici imali onaj dodatni proizvod, dodatnu prednost, a samim time bi se i povećao BDP, kao i plaće, kao i mirovine – ističe Lukačić.

Naglašava i da moramo biti spremni i za nova zanimanja koja dolaze, kao i na migracije rada, kazavši kako će to također doprinijeti razvoju gospodarstva i povećanju standarda građana, što će zadržati ljude ovdje.

– Vjerujem da je ova lista dobar odgovor za to, jer sastavljena je od dvije regije, Istre i Kvarnera i Sjevera, najrazvijenijih regija. Mi smo prepoznali europske projekte kao ključan faktor za razvoj svoje sredine, koji će poboljšati kvalitetu života svojih građana – ističe Lukačić, te pozvao građane da odaberu upravo ovu listu.

Osim HNS-a, i IDS-a, listu su podržali i Nezavisna platforma Sjever, čelnika Matije Posavca, kao i Narodna stranka Reformisti, Radimira Čačića, ali i SDSS, HSLS, PGS, Unija Kvarnera, Istarska stranka umirovljenika, Listaz a Rijeku i Demokrati.

– Zajedno možemo izgraditi društvo koje cijeni znanje, poduzetnički duh i kreativnost kao temelje uspjeha. Smatram da ćemo uspjeti u tome i pozivam sve građane da izađu na izbore i izaberu Listu broj 9, ‘Fair play’ – zaključio je Lukačić.

Preporučeno
Najnovije