VARAŽDIN KAO INSPIRACIJA

Nova kampanja brenda Kookabee design snimljena je proteklih dana u Varaždinu

Kookabee design uskoro slavi 10. godišnjicu rada, a povodom toga bit će održan i veliki event, sredinom lipnja u atriju Starog Grada Varaždin.

Grad čarobne ljepote Varaždin, magičnim šarmom svojih javnih i skrivenih dijelova nudi prekrasne kulise za fotografiranje. Stoga ne čudi kako varaždinska dizajnerica Melita Kukec, vlasnica brenda Kookabee design, od početka svog djelovanja redovito pronalazi inspiraciju, kako za svoje modne kolekcije tako i za razne umjetničke projekte, u svom rodnom gradu.

Domaći brand poznat po svojoj jedinstvenoj estetici i vrhunskoj izradi, u ovoj kampanji predstavio je dnevno-poslovne i nekoliko svečanih modela kao najavu nove kolekcije koje će uskoro biti prikazana na eventu i modnoj reviji Kookabee X povodom proslave 10-e godišnjice Kookabee dizajna. Sam event održat će se sredinom lipnja na čarobnoj, a mnogi kažu i najatraktivnijoj varaždinskoj lokaciji: u atriju Starog Grada Varaždin.

U ovoj kampanji, stajling su upotpunile luksuzne ženske torbice od vrhunske prirodne kože brenda Mucca. Elegantne i sofisticirane ručno rađene torbice dizajnerice Irene Mišić Fileš, ujedno i vlasnice ovog poznatog brenda iz Međimurja. Uz vrhunski krojenu odjeću i kvalitetne torbe, svaki će stajling dodatno upotpuniti i vrhunski “cvikeri”, stoga je za ovo snimanje kao partner za naočale odabrana upravo varaždinska Optika i Poliklinika Rauš, optika koja je u 45 godina djelovanja obilježila živote velikog broja Varaždinaca, a poznata je po svojoj visoko kvalitetnoj zdravstvenoj usluzi, širokoj ponudi suvremenih optičkih rješenja, te modernim izborom okvira, stakala i naočala.

Kao lice kampanje je odabrana zanosna Varaždinka Nensi Rodeš,  koja je svojim šarmom i profesionalizmom dala dodatnu dimenziju Kookabee X kampanji.

Za fotografiranje Kookabee kampanje ponovo su angažirani  talentirani fotografi Mario Mavriček i Rajani Pradhan –  ateljea The Studio Photo iz Ivanca, čije su kreativne vizije savršeno uhvatile duh nove kolekcije.

Frizure su djelo Patricie Lesjak iz frizerskog salona Trish, poznatoj po inovativnim tehnikama i kreativnim pristupima oblikovanju kose. Vrsna vizažistica Marina KušterMobella, svojom je vještinom dodatno istaknula prirodnu ljepotu modela.

Producent kampanje je Emir Bešić, varaždinac s višegodišnjim iskustvom u produkciji modnih i glazbenih evenata, koji je osim odabira lokacija za kampanju, savršeno uskladio ovaj tim vrhunskih kreativaca.

Fotografiranje je održano na dvije atraktivne lokacije: prekrasnom novouređenom atriju Gradske Vijećnice Varaždin i poslovnoj zgradi Tehnološkog parka u Varaždinu. Obje lokacije nude idealnu scenografiju i savršeno su se uklopile u estetiku kolekcije.

Ova kampanja najavljuje uzbudljivo razdoblje za Kookabee Design, brend s varaždinskim potpisom, koji nastavlja svoj put inovacija i kreativnosti, slaveći deset godina postojanja sa stilom i elegancijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije