RAČUNALA, LAPTOPI, IGRAĆE KONZOLE

SERVIS LapFix ‘liječi’ sve, popravite svoje računalo, ne kupujte novo!

U LapFixu gotovo da nema kvara koji ne mogu popraviti, sve uz maksimalnu brigu o troškovima popravka i potrebama korisnika.

Svi dobro znamo da računala i tehnika nisu tako izdržljiva kao nekad. Mnogi će to pripisati slabijoj kvaliteti, odnosno manjoj robusnosti, a mnogi i činjenici da ju puno više koristimo, pa se puno više ‘haba’, troši, kvari.

Osim što se više i brže kvare, dodatan problem za računala jesti  taj što se na rješavanje reklamacija nerijetko čeka (pre)dugo. Srećom, još uvijek su tu neki stari dobri servisi, koji će vam složiti vaše računalo, s lakoćom

Jedan od takvih je i servis LapFix, neovisno da li se radi o popravku, nadogradnji, održavanju ili nabavci rezervnih dijelova.

Kod računala su to najčešće čišćenja računala, ugradnja hardwarea, zamjena ili ugradnja HDD ili SSD diskova. U LapFixu se bave i instalacijama softwarea, ali i fizičkim popravcima, ugradnjom i zamjenom komponenti.

Svi dijelovi se pokušavaju popraviti, ne mijenjaju se nužno novima, a koriste se i refurbished dijelovi. LapFix radi i popodne, kao i vikendima. A uvijek su dostupni i na telefon.

Osim desktop računala, slažu se i laptopi, na kojim se također radi čišćenje, ali i fizičke popravke na samom uređaju, pantima, tipkovnici, popravke konektora punjenja, tipkovnica i ekrana, kao i popravke na matičnoj ploči te zamjene termalne paste.

U LapFix se možete obratiti sa svojim igraćim konzolama, gdje nerijetko stradaju razni HDMI konektori ili kontroleri, a naravno tu se isto mogu napraviti razna čišćenja i popravci na matičnoj ploči.

Dakle, nema popravka na računalnom uređaju, kojeg u LapFixu ne mogu popraviti, sve uz maksimalnu brigu o troškovima popravka i potrebama korisnika.

A osim računalnih uređaja, tu su i elektronički uređaji, poput vaga, vakumirki, kontrolera temperature, timeri.

Više informacija na web stranici – www.lapfix.hr, a možete im se javiti i telefonski na 091 268 4712, iili putem Facebook stranice.

Najnovije