PAMETNA KUPNJA

OTVORENA PRVA EUROSPIN TRGOVINA U LUDBREGU Dvadeset i četvrto po redu odredište Pametne kupnje u Hrvatskoj

Na adresi Koprivnička ulica 34A, Eurospin je otvorio prvu trgovinu u Ludbregu te omogućio svim Ludbrežanima i Ludbrežankama svakodnevnu kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda svojih robnih marki.


Temelj Eurospinovog poslovanja leži u filozofiji Pametne kupnje, gdje kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda po povoljnim cijenama. Široka ponuda proizvoda prilagođava se potrebama kupaca kako bi svaka kupnja u Eurospin trgovini bila ugodno i praktično iskustvo.


Osim što Eurospin pruža pravu kvalitetu po akcijskim cijenama, dostavlja proizvode na način koji je prijateljski prema kućnom proračunu, čime se potvrđuje da prava kvaliteta dolazi uz dobru cijenu.


Bogat asortiman od 2.500 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda uključuje i vlastite robne marke. Proizvodi poput Amo Essere linija bez glutena, bez laktoze i bio, premium linija proizvoda Amo Essere Eccellente, mliječni proizvodi Land, raznih vrsta tjestenine Tre Mulini te mnogi drugi mogu se pronaći u redovnoj ponudi na Eurospinovim policama.


Svježi odjeli poput Mesnice i Delikatese, Voća i povrća i Pekarnice svakodnevno nude kvalitetne i ukusne proizvode po niskim cijenama.

Više o tjednim akcijama i promotivnim ponudama pogledajte na Eurospin službenoj web stranici te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije