OTVORENJE NOVE POSLOVNICE

OVOG PETKA Čakovec dobiva novu, najveću dosad, Vajda market-mesnicu

Povodom svečanog otvorenja, u petak, 12. srpnja, posjetitelje očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja. Najsretnijeg, 300. kupca očekuje i poseban dar – cijeli Dalmatinski pršut


U neposrednoj blizini Mesne industrije Vajda i postojećeg tvorničkog diskonta, na adresi Zagrebačka ulica 2A, uskoro počinje s radom nova Vajda market-mesnica. S više od 500 četvornih metara ukupne površine, od čega 320 četvornih metara prodajnog prostora, bit će to najveća maloprodajna poslovnica Grupe Pivac u čitavoj Hrvatskoj.


Nova poslovnica opremljena je po najvišim trgovačkim standardima pa će stanovnici Čakovca i okolice, zahvaljujući suvremeno uređenom prostoru i sveobuhvatnoj ponudi proizvoda za kućanstvo, od sada imati mogućnost za još praktičnije i ugodnije iskustvo kupovine.


Osobito bogata ponuda svježeg mesa i mesnih delikatesa iz vlastite proizvodnje Grupe Pivac, proširena je asortimanom ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala renomiranih domaćih i stranih brendova. Raznovrsna ponuda tako obuhvaća mliječne i pekarske proizvode, svježe voće i povrće, smrznuti i konditorski program, alkoholne i bezalkoholne napitke, higijenske potrepštine i druge proizvode za domaćinstvo.


Prilikom izgradnje nove Vajda market-mesnice vodilo se računa i o ekološkoj održivosti pa je u poslovnici osigurano mjesto za prikupljanje ambalaže s povratnom naknadom.


Cilj nam je omogućiti Čakovčanima moderno opremljeno prodajno mjesto za svakodnevnu kupnju, gdje će na jednom mjestu moći nabaviti sve što im je potrebno za kućanstvo i to po uvijek povoljnim, konkurentnim cijenama. Svim dosadašnjim kupcima zahvaljujemo na lojalnosti, a uvjereni smo da će nova poslovnica još kvalitetnije odgovoriti na njihove potrebe“, poručila je Ivona Vukosav Leko, direktorica maloprodaje Mesne industrije Braća Pivac.


Povodom svečanog otvorenja, u petak, 12. srpnja, s početkom u 9 sati, posjetitelje očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja, uključujući bogati degustacijski program. Najsretnijeg, 300. kupca očekuje i poseban dar – cijeli Dalmatinski pršut, najpoznatiji i najpopularniji artikli iz vlastite proizvodnje Grupe Pivac.


Vidimo se na otvorenju!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije