KAO NEKAD

Jedinstvena varaždinska ‘old-school’ pizza od sada u restoranu Kula!

Krenite na gastronomsko istraživanje legendarnih okusa, posjetite restoran Kula i isprobajte njihovu pizzu.

Ako niste znali, jedna od prvih pizza u Hrvatskoj, rađena je u Varaždinu. Legendarna pizzeria, na današnjem Franjevačkom trgu otvorena je početkom osamdesetih, a nudila je tada te, nove okuse, prva u regiji.

Vjerojatno je tek u Zagrebu tada postojala pokoja pizzeria. Zvala se Pizzeria Centar, a kasnije i Patačić, ali najveći broj ljudi ju je zvao samo –  picerija, a otvorilo ju je varaždinsko ugostiteljsko poduzeće. Par godina kasnije su otvorili i pizzeriju STari Grad, u Gajevoj ulici, popularni ‘Grmek’.

Sličnu recepturu, rekreirali su ovih dana u varaždinskom restoranu Kula, koji se nalazi na Banus placu, i koji brojni Varaždinci poznaju po odličnoj klopu. Svi koji se sjećate okusa te legendarcne, mnogima i prve pizze, ili ste željni isprobati nešto novo, ovu ‘old-school’ pizzu, s jegerom umjesto kobasice, možete ju isprobati bilo kad poželite.

Ali to nije sve! Kako bi vam dodatno olakšali uživanje, uz narudžbu jedne pizze, nudi se i akcija s četiri pive Budweiser po promotivnoj cijeni! Prijateljsko okruženje i vrhunski okusi čekaju na vas.

Ne propustite priliku da uživate u ovom savršenom spoju pizze i piva. Posjetite restoran Kula i doživite okus koji se pamti!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije