idemo na izlet

UZ JAKOPIĆ TRAVEL Pripremite se za avanturu i posjetite najuzbudljivije destinacije ove jeseni

Planirajte savršen jesenski vikend uz Jakopić Travel i doživite vrhunske avanture na našim jednodnevnim i dvodnevnim izletima

Oktoberfest – 2 dana

21.-22.09.2024.

Doživite Oktoberfest u srcu Münchena – spoj tradicije, zabave i izvrsne hrane. Okupite prijatelje i uživajte u širokom izboru lokalnih piva i uzbudljivim vožnjama. Proslavite Bavarsku na najvećem pivskom festivalu na svijetu!

CIJENA ARANŽMANA: 165 EUR

Trst i dvorac Miramare

21.09.2024.

Dvorac Miramare – simbol ljubavi i tuge cara Maksimilijana i njegove supruge Charlotte. Otkrijte raskošne vrtove u kojima, prema legendi, još uvijek odjekuje njezina tuga. Posjetite ovo romantično utočište i osjetite njegovu povijest.

CIJENA ARANŽMANA: 35 EUR

Put među krošnjama i Zooland

07.09.2024.

Doživite jedinstveno povezivanje s prirodom kroz atrakcije koje očaravaju. Šetnja među krošnjama pruža nezaboravan pogled na šumu iz sasvim nove perspektive, dok Zooland nudi bliski susret s divljim životinjama i priliku za učenje o njihovom očuvanju. Pridružite se avanturi koja spaja prirodu, edukaciju i nezaboravne trenutke.

CIJENA ARANŽMANA: 25 EUR

Minimundus i Klagenfurt

21.09.2024.

Posjetite Minimundus u Klagenfurtu i doživite svjetske atrakcije u minijaturnom obliku! Istražite raznolike kulture i povijest kroz ovo jedinstveno iskustvo, idealno za ljubitelje putovanja i kulture. Uronite u svijet fascinantnih minijatura i otkrijte svijet na dlanu!

CIJENA ARANŽMANA: 35 EUR

 Informacije i cjelovit opis putovanja:

Jakopić travel

Katarine Zrinski 2, 40 000 Čakovec

Telefon: 040 396 090 ili 099 2302 223

email: info@jakopic-travel.hr

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije