Promo

PRIMABIRO zapošljava djelatnike svih metalskih struka

PRIMABIRO zapošljava djelatnike svih metalskih struka

Čakovečka tvrtka Primabiro d.o.o. renomirano je ime na području metaloprerađivačke industrije. Tradicija duga 25 godina obilježena je, prije svega, osvajanjem međunarodnog tržišta i poslovnom suradnjom s najvećim europskim tvrtkama.

Osnovana je 1992. godine kao posrednički poslovni ured između međunarodnog tržišta i domaće proizvodnje na području metaloprerađivačke industrije s jednim zaposlenikom i uredom od 10 m2.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kontinuirani rad te stabilan rast i razvoj omogućili su izravne kontakte s tržištima u Austriji, Njemačkoj, Italiji i Sloveniji. 2004. godine donesena je odluka o specijalizaciji proizvodnje i fokusiranju na program energetike, odnosno proizvodnju transformatorskih kotlova, te o integriranju tvrtke na jednoj lokaciji u Čakovcu na adresi Zrinsko-frankopanska 23. Danas zapošljavamo 320 radnika s kojima smo pouzdan partner renomiranim europskim tvrtkama na području energetike.

Primabiro pridaje maksimalnu pozornost razvoju tehnologija, modernoj organizaciji proizvodnje i kvaliteti proizvoda. Praćenjem trendova na domaćem i međunarodnom tržištu Primabiro u proizvodnju uvodi nove materijale, modernu tehnologiju i ideje te sa svojim stručnjacima nastoji pronaći nove načine kako bi konačni proizvodi - transformatorski kotlovi - zadržali svoju konkuretnost na tržištu. Vodi se briga i o društveno odgovornom poslovanju, poslovnoj etici, zaštiti zdravlja i sigurnosti na radu te zaštiti okoliša.

Sve to ne bi bilo moguće ostvariti bez stručnih te osobno i profesionalno zadovoljnih zaposlenika.

Za nastavljanje trenda rasta Primabiro traži one koji su spremni pridružiti nam se u daljnjim poslovnim poduhvatima. Težimo da svojim zaposlenicima osiguramo rad u poticajnoj poslovnoj okolini koja omogućuje osobni i profesionalni rast, razvoj i napredovanje. Potičemo etičko ponašanje, međusobno poštivanje i timski rad. Mladim ljudima, pripravnicima, nudimo poticajnu poslovnu okolinu za stjecanje novih i relevantnih stručnih znanja u cilju potpunog ostvarenja vlastitih potencijala.

Zapošljavamo motivirane djelatnike spremne za rad u dimaničnoj i izazovnoj poslovnoj okolini slijedećih zvanja i zanimanja:

inženjere strojarstva (VŠS, VSS) i ostalih srodnih struka;

- djelatnike svih metalskih struka: strojarske tehničarezavarivačebravarestrojobravaretokareCNC operatere te djelatnike ostalih srodnih struka;

lakirereautolakirereličioce i soboslikare;

dizaličare i viljuškariste;

djelatnike ostalih zvanja i zanimanja, kojima nudimo mogućnost osposobljavanja i prekvalifikacije na tražena i deficitarna zanimanja.

Ukoliko ste zainteresirani za rad u dinamičnom proizvodnom poduzeću sa stabilnom pozicijom na tržištu te želite nastaviti svoj profesionalni rast i razvoj, javite nam se životopisom i molbom ili osobno na adresi Zrinsko-frankopanska 23, 40000 Čakovec, putem e-pošte na [email protected] i [email protected] ili na internet adresi www.primabiro.hr.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.