Promo

Uz Superintenzivne programe u Školi stranih jezika - Žiger zaista se brzo uči!

Uz Superintenzivne programe u Školi stranih jezika - Žiger zaista se brzo uči!

Nakon nekoliko uspješno odrađenih Superintenzivnih programa, Škola stranih jezika – Žiger zbog velikog interesa polaznika upisuje nove grupe Superintenzivnih programa učenja stranih jezika.

Što su to Superintenzivni programi i kome su namijenjeni?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Superintenzivni programi su redovni programi kakve Škola stranih jezika – Žiger održava već godinama, ali „stisnuti“ u 14 radnih dana, svaki dan po 5 nastavnih sati, dakle gradivo jedne godine obradi se u 14 dana! Namijenjeno je svima onima koji žele iznimno brzo steći osnove ili osvježiti svoje znanje, a do sada nisu imali vremena pohađati redovnu nastavu, ili im to do sada nije bilo toliko važno.

Koje su glavne prednosti Superintenzivnih programa?

Standardni komunikacijski pristup učenju uz provjerene programe obrađivan jakim intenzitetom jamči da 14 dana polaznik živi strani jezik i time u tom kratkom vremenu postiže izuzetan napredak. Osim toga, polaznik na kraju stupnja, kako i u redovnim grupama Škole Žiger, stječe i Državnu svjedodžbu te međunarodnu Eaquals svjedodžbu.

Koje jezike mogu učiti Superintenzivnim programima?

Engleski, njemački i talijanski, početnici ili polaznici koji već imaju predznanje.

Kada se održavaju programi?

Nastava Superintenzivnih grupa održavat će se u kasnijim poslijepodnevnim terminima, od 16.30 do 20.30,  započinje 22.8., a završava 8.9.

Kako se upisati?

Najjednostavniji način je ispunjavanjem online prijavnice. Početnici će biti pozvani na prvi sastanak grupe 21.8. u 18 sati, dok će polaznici s predznanjem biti pozvani na testiranje predznanja kako bi bili smješteni u odgovarajuću grupu. Nastava će započeti 22.8.

Koja je cijena programa?

Cijeli  program traje 70 sati, a cijena mu je 2.500 kuna. Što se plaćanja tiče, moguće je dogovoriti i plaćanje u dvije rate. Svi polaznici Superintenzivnih programa stječu pravo na popust od 10% pri upisu redovnih rujanskih programa!

Što, ako ne želim Superintenzivni?

Možete upisati i redovne programe 1x ili 2x tjedno koji započinju u rujnu! Procedura upisa je ista, a prijaviti se također možete preko online prijavnice.

 Zašto Škola stranih jezika – Žiger?

Imamo vrhunski stručan kadar, klimatizirane i moderno opremljene učuonice, na odličnoj lokaciji u centru grada. O naših 28 godina tradicije posvećene izvrsnosti svjedoče i brojni certifikati i priznanja, a posebno izdvajamo međunarodnu Eaquals akreditaciju te oznaku Hrvatska kvaliteta.



Za sve ostale informacije možete nas posjetiti u Vrazovoj 37, nazvati nas na 042 330 385 ili poslati e-mail na
 [email protected]!

ŽELIM SE PRIJAVITI!

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci