Promo

Kosa nakon ljeta, najgora mora svake žene!

Kosa nakon ljeta, najgora mora svake žene!

Iako Vaša kosa ne može dobiti karcinom ili opekline od sunca, UV zračenja u kombinaciji sa vrućinama i morskom soli oštećuju kosu od korijena pa sve do vrha. Dugo izlaganje suncu uzrokuje suhu, oštećenu i tanku kosu sklonom zapetljavanju. Vrućine uzrokuju znojenje vlasišta koje dovodi do isušivanja vlasišta, iritacije pa sve do pojave sitnih prištića i perutanja kose. Svjetlija kosa te kosa koja je bojana još su više skloni uništavanju.

Što se zapravo događa sa našom kosom?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sunce, morska sol i klor uništavaju hidrolipidni sloj kose. Hidro (voda) i lipid (masnoća) poput plašta obavijaju Vašu kosu i čine je optimalno hidratiziranom što znači da zbog štetnih utjecaja, sva vlaga koja je u kosi, jednostavno ispari. Osim što isušuju kosu, uništava se i keratin. Jednom, na taj način isušena kosa, u većini slučajeva se izvana vrlo teško može reparirati.


Kako sprječiti oštećenje i povećano ispadanje kose?

Najbolji tretman koji možete pružiti Vašoj kosi je mezoterapija kose i PRP (tretiranje kose sa matičnim stanicama i faktorima rasta iz vlastite krvi). U samo nekoliko tretmana mezoterapijom možete nahraniti i oporaviti kosu dubinski od korijena pa sve do vrha.

Što je to mezoterapija kose?
Mezoterapija je ubrizgavanje specifičnih ekskluzivnih koktela esencijalnih kiselina, vitamina i minerala u korijen dlake.

Djeluju tako da:
1. poboljšavaju mikrocirkulaciju kose
2. potiču anagenu fazu kose
3. blokiraju djelovanje alfa—reduktaze (proteina odgovornog za opadanje kose)
4. potiču keratinizaciju folikula kose

Djelujući poput pravog „boostera“ za kosu, stimuliraju rast i jačanje kose te su ovakvi tretmani indicirani i kod muške i ženske alopecije te gubitka kose uzrokovanog stresom.

Mezoterapijom u samo 60 min možete obnoviti kosu i dati joj ono što joj je najvažnije a to su bogati nutrijenti. Tretmani su bezbolni i sigurni.

Zaključak:

Za kosu oštećenu različitim faktorima, beživotnu, suhu, tanku i sklonu zapetljavanju, tretmani mezoterapije kose su idealni kako bi potakli rast kose, spriječili njen gubitak te dobili snažnu, zdravu i nahranjenu kosu, ističe dr. Irijana Rajković, voditeljica Centra za estetsku medicinu Medikol.

 

 

S obzirom na sve veću potražnju tretmana mezoterapije kose, odlučili smo tretmanu staviti na akcijsku ponudu kako bi svima bio dostupniji.

U rujnu možete iskorisiti našu ponudu i za 4799 kn dubinski nahraniti kosu i vlasište te spriječiti njeno opadanje kroz šest dolazaka, poručuju iz Centra za estetsku medicinu Medikol.

www.medikol-ustanova.hr

Čakovec, Franca Prešerna 13

Radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 7 do 20 sati

Informacije i rezervacije termina:
t: 040 638 526
e: [email protected]

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.


Vezani članci