Baseball bar za 15. rođendan kompletno preuređen, od subote kreće Pub Quiz liga

Popularni Baseball bar nakon renovacije u travnju je ponovno širom otvorio svoja vrata te za svoje goste pripremio i neka iznenađenja – jedno od njih je i Pub quiz liga sa bogatim nagradama koja kreće već ove subote.

Otkako je Baseball bar u Filićevoj ulici otvoren, privukao je brojne stanare susjednih zgrada u Joureku (čitaj: Đureku) te postao omiljena destinacija ne samo za kavu, već i bogatu ponudu piva te ostalih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Osim susjeda, brojni drugi Varaždinci počeli su rado navraćati u Baseball, koji se pokazao i dokazao kao mjesto koje je ‘in’ za popiti kavu, pogledati utakmicu, osvježiti se raznim pićima, točenim pivom ili sokom.

Baseball bar krasi odlična terasa, popularna i radi dječjeg igrališta koje se nalazi u neposrednoj blizini pa je iznimno praktična za roditelje s djecom. Novost u ponudi je mogućnost organizacije raznih događanja poput dječjih rođendana, raznih sastanaka, privatnih zabava i ostalih sličnih evenata.

U lokalu su za pristup internetu putem optike prisutni tableti koje mogu koristiti svi gosti, organizirano praćenje svjetskog prvenstva u nogometu uz atraktivne hostese i brojne nagrade sponzora Becks, Franck, Coca-Cola, Johnny Walker te vinarije Jeruzalem Ormož.

Osim navedenog, novost je i Pub Quiz liga Baseball bara.

Prvotno zamišljena kao samo sportski kviz, radi velikog interesa prema drugim temamam odlučeno je proširiti spektar pitanja te uz sport, dodati i kategorije film, gastronomija, opća kultura, geografija te druge kategorije općeg, ‘beskorisnog’ kviz znanja. (pitanja nisu akademskog nivoa tako da za svakog ima nešto poznato)

Pripremljene su i bogate nagrade – nagrada za ekipu na 1. mjestu je 6 dana (i 5 noćenja) u Amsterdamu. Igra se 12 kola, a prvo kolo igra se ove subote u 19:30. Kviz će se uvijek održavati subotama. Ekipe imaju maksimalno tri člana.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem Facebooka u inbox ili na šank Baseball bara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije