Promo

OSOBNI RAST I RAZVOJ

Seminar 'Pronađi svoj zašto?' stručnjakinje za osobni razvoj Anite Prelas Kovačević, u Coning centru, prijave u tijeku!

Seminar 'Pronađi svoj zašto?' stručnjakinje za osobni razvoj Anite Prelas Kovačević, u Coning centru, prijave u tijeku!

Nije tajna da je osobni napredak u životu moguć samo ako radite na sebi, a krajem travnja u Varaždinu će se održati seminar za sve koje zanima osobni razvoj, odnosno za one koji žele pronaći pravi 'put', i saznati kako ostati na njemu.

Anita Prelas Kovačević rođena je Splićanka koji živi u Virovitici. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a kasnije nastavila školovanje te stekla i doktorsku titulu. Danas predaje predmete iz područja managementa, preciznije iz ljudskih potencijala i organizacijskog ponašanja.

Područje ljudskih potencijala je nezamislivo bez stalnog rasta i razvoja pa je tako i Anita završila cijeli niz edukacija, koje je, uz bogato iskustvo pretočila i u zanimljiv trening pod nazivom 'Pronađi svoj ZAŠTO'.

- Trebalo je neko izvjesno vrijeme da se upali lampica u mojoj glavi, da otkrijem što zaista želim raditi, što će mi dati onaj osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti, ali i slobodu. I tako, razmišljajući o tome, pronašla sam svoj put i neopisivo sam sretna te zahvalna na svim dobrim i lošim trenucima koji su mi se dogodili na tom putu - ističe Anita Prela Kovačević.

Kako stoji u najavi, seminar je za one koji:

  • Imaju osjećaj da se konstantno vrte u krugu i ne vide izlaz
  • Smatraju da ime je život upao u kolotečinu
  • Konstantno ponavljaju iste stvari nadajući se drugačijim rezultatima
  • Čekaju da se okolnosti promjene; čekaju neka 'bolja vremena'
  • Imaju osjećaj da im uvijek nedostaje 'ono nešto' za potpunu sreću i zadovoljstvo
  • Nikako ne pronalaze vrijeme za sebe
     

- Razumijevanje ZAŠTO ti se to 'nešto' događa u životu, zašto se osjećaš kako se osjećaš, i ma koliko god se trudiš ne postižeš željeni rezultat, što je izuzetno bitno. Ukoliko ne razumijemo, onda ćemo nastaviti sve po starome, ali tada je možemo očekivati bolji rezultat, odnosno promjenu. Naravno, i cijeli niz drugih informacija koje svakom polazniku sigurno mogu koristiti u svakodnevnom životu, i učiniti život ljepšim, jednostavnijim, a možda pronađeš i svoj KAKO - poručuje Anita Prelas Kovačević.

Sadržaj seminara je koncipiran na temelju znanja (i prakse) stečenih kroz coaching & leadership akademije, učeći od najboljih iz područja osobnog rasta i razvoja, a koji su i sami učili od svjetski poznatih leadera poput Tony Robbins, Bob Proctor, Brian Tracy, Paul Martinelli, John Maxwell.

Anita inače već neko vrijeme surađuje na platformi 'Life Support Online', koju čine stručnjaci koji pokrivaju područja i znanja iz osobnog, duhovnog, poslovnog razvoja, mentalnog razvoja.

Više o Aniti pročitajte i na njihovoj stranici - Anita Prelas Kovačević.

Seminar će se održati u 27.04. (subota), u Coning centru (Pavlinska 3) od 16 do 19 sati, a prijave su u tijeku, i traju do 19. travnja.

Pod prijavom se podrazumijeva uplata kotizacije od 260 kuna.

S obzirom na kapacitete dvorane, broj mjesta je ograničen, stoga se potrebno što prije prijaviti i uplatiti kotizaciju.

Podaci za uplatu kotizacije:
DEEZALICA BY ANITA 
J. Palmotića 11, 33000 Virovitica 
IBAN: HR3124840081135106692  
Iznos: 260,00 kn

7b3fb809c53cecd298a1e7a35456cc85.jpg?v=2
 
6c9a888f09b22ddfd2cb1fa50467e77f.jpg?v=2
 
306cd28911d38ec668eaad13b6da3c32.jpg?v=2
bb9913c3872984fcf0eee56a5f423b85.jpg?v=2
 
 
 
 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video