Promo

SPORTSKA ABECEDA

ŠKOLA SPORTA Predupisi u tijeku za jesenske grupe - osigurajte mjesto u grupama

ŠKOLA SPORTA Predupisi u tijeku za jesenske grupe - osigurajte mjesto u grupama
Sportska abeceda

Univerzalna škola sporta namijenjena je djeci od 3 do 8 godina, a već sad se mogu rezervirati grupe za rujan. Organizatori iz udruge Sportska abeceda pozivaju da im se javite što prije i rezervirate svoje mjesto.

U udruzi Sportska abeceda trenutno se formiraju grupe za novu školsku godinu koja pocinje u rujnu. Sportska abeceda sa svojom Univerzalnom sportskom školom djeluje već osam godina u gradu Varaždinu.

Sportska škola namijenjena je djeci 3-8 godina te se treninzi održavaju dva puta tjedno u dvorani Prve osnovne škole. Treninge provode magistri i profesori kineziologije sa višegodisnjim iskustvom u radu sa djecom i to po programu koji je verificiran od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i sports i Agencije za odgoj i obrazovanje.

- Cilj univerzalne sportske skole je da djeca kroz igru, zabavu i druženje nauče osnove gotovo svih sportova, razviju motoričke i funkcionalne sposobnosti te  zavole sport i pripreme se za daljni sportski razvoj u nekom bazičnom sportu i klubu - kazao nam je Željko Herceg, predsjednik Udruge Sportska abeceda.

Organiziraju pozivaju roditelje i sve zainteresirane da se jave što prije, da oisugraju tijekom ovih ljetnih (pred)upisa mjesto u jesenskim grupama. Cijena članarine (mjesečne naknade) iznosit će 180 kuna. Također, za one koji se odluče upisati dijete na treninge cijelu 'sezonu' (rujan-lipanj), osigurane su dodatne pogodnosti tijekom godine. 

U sklopu univerzalne sportske škole i treninga, djeca obilježavaju sve blagdane, druže se sa roditeljima na zajedničkim treninzima, izletima i natjecanjima, a također u posebnim grupama odlaze na treninge na bazene, gdje imaju školu plivanja.

Osim univerzalne sportske skole, udruga je organizator i škole rolanja i klizanja u gradu Varaždinu te su treneri već dobro poznati djeci u gradu. 

Svi zainteresirani za prijave, mogu se javiti putem Facebook stranice (https://www.facebook.com/sportska.abeceda) odnosno putem mobitela 091 886 71 64 ili e-maila [email protected].

 

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!