Promo

NE PROPUSTITE

BACK 2 SCHOOL Počinju popusti u centru Lumini, 7. i 8. rujna rezervirajte za Twister znanstveni vikend

BACK 2 SCHOOL Počinju popusti u centru Lumini, 7. i 8. rujna rezervirajte za Twister znanstveni vikend
Trgovački centar Lumini

Školski pribor, bilježnice, školske torbe, odjeća i obuća. Sve vas to čeka po posebnim cijenama.

Neka vas povratak u školske klupe razveseli vikend prije samog početka školske godine! U Trgovačkom centru Lumini nabavite sve potrebno za novu školsku godinu i iskoristite odlične Back 2 School popuste i pogodnosti, koje u brojnim trgovinama traju od 2. do 15. rujna.

Školski pribor, bilježnice, školske torbe, odjeća i obuća. Sve vas to čeka po posebnim cijenama.

Dodatno, 7. i 8. rujna centar Lumini i igraonica Twister spremaju poseban Back 2 School program Twister znanstveni vikend namijenjen školarcima i mlađoj djeci, uz koji ćete se odlično zabaviti, ali i ponešto naučiti!

Igraonica Twister će oba dana centralni trg u centru Lumini pretvoriti u zabavno-znanstveni laboratorij u kojem djeca mogu sudjelovati u zanimljivim radionicama, isprobati mini pokuse, bojati znanstvene bojanke, natjecati se u kreativnim igrama te osvojiti Twister mjesečne iskaznice, poklon bonove za gratis igru i slatke paketiće.

Twister znanstveni vikend donosi i science photo booth s mnoštvom rekvizita te zabavu uz zagonetne labirinte, ali i mini sajam izvannastavnih aktivnosti! Dovedite školarce na predstavljanje škola stranih jezika, glazbenih, plesnih i sportskih klubova te zajedno odaberite izvannastavne aktivnosti koje će izbrusiti njihove talente i zabaviti i u slobodno vrijeme!

Back 2 School vikend u centru Lumini počinje uz edukcije predstavnika Varaždinske policijske uprave, HAK-a i Gradskog društva Crvenog križa Varaždin, koji će okupljene naučiti kako se pravilno ponašati u prometu i sigurno prelaziti preko zebre, a uz to će prezentirati pravi pravcati policijski motor.

7. i 8. rujna rezervirajte za kupovinu po odličnim cijenama i nabavite svojima školarcima sve što im treba za novu školsku godinu, ali i za druženje s našim policajcima u subotu u 10 sati te Twister znanstveni vikend koji oba dana vikenda počinje u 16 sati.

Više informacija o popustima, izlagačima i programu pronađite na web stranici.

9de4ca4ddaa6497e14dad2833d2db01d.jpg?v=2

aca4d51014eaa55360f7659009791745.jpg?v=2

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6017

Reci što misliš!