Promo

EU PROJEKT

Bespovratna sredstva tvrtki VEKTRA d.o.o. za projekt 'InterVektra'

Bespovratna sredstva tvrtki VEKTRA d.o.o. za projekt 'InterVektra'
PR fotografija

U kolovozu 2019. godine tvrtka VEKTRA d.o.o. iz Varaždina potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt 'InterVektra', kojeg je u prosincu 2018. godine prijavila na javni poziv 'Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2' u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija

U sklopu projekta tvrtka će sudjelovati na 2 internacionalna sajma, 'Monumento' u Salzburgu te 'Salone dell'Arte e del Restauro di Firenze' u Firenci. Tamo će prezentirati svoje usluge u procesu očuvanja kulturne baštine, odnosno pokazati kako primjena novih 3D tehnologija u prikupljanju i obradi prostornih podataka, izrada 3D modela, arhitektonskih snimaka postojećeg stanja te arhitektonskih projekta obnove ili rekonstrukcije građevina koje su zaštićene kao kulturno dobro pomaže u očuvanju kulturne baštine.

Ukupna vrijednost projekta je 158.325,00 HRK, a odobrena bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 120.716,99 HRK.

Realizacijom projekta povećati će se prepoznatljivost tvrtke na tržištima Austrije i Italije i povećati obujam poslovanja tvrtke na stranim tržištima.

S obzirom na očekivano povećanje obujma posla, tvrtka Vektra d.o.o. će u narednom razdoblju zapošljavati više osoba geodetske, arhitektonske i građevinarske struke (VŠS ili VSS). Mole se svi zainteresirani da pošalju molbe sa životopisom na email: [email protected].

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video