Promo

Rasprodaja

FILEX TEKSTIL rasprodaja štofova i zavjesa već od 29 kuna!

FILEX TEKSTIL rasprodaja štofova i zavjesa već od 29 kuna!
PR fotografija

U Filex tekstil trgovima u Čakovcu i Varaždinu u tijeku je jesenska akcijska prodaja štofova od 29 kuna po metru, zavjese visine od 60 centimetara do 1,5 metra već od 29 kuna po metru

Stigli su novi štofovi i zavjese zimskog dizajna, pamučne tkanine s tiskanim jesenskim motivima za stolnjake i dekoracije!
 
U Filex tekstil trgovima u Čakovcu i Varaždinu u tijeku je akcijska prodaja štofova od 29 kuna po metru, zavjese visine od 60 cm do 1,5 metra već od 29 kuna po metru!
 
Iz širokog asortimana proizvoda i usluga izdvajaju besplatno šivanje zavjesa i dekora po mjeri, navlake za stolce, čipku i saten u bojama, stolnjake i salvete veličine 53x53 centimetra u bojama te trake za stolove. Ukoliko tražite nešto od navedenog, znate kome se trebate obratiti.
 
Također nude i uslugu postavljanja karniše, šivanje zavjese, dekora, krevetnina, stolnjaka po mjeri brzo i kvalitetno.
 
Akcija trenutno traje u poslovnici u Čakovcu na adresi Uska ulica bb, a ukoliko vam je Čakovec izvan dosega, možete posjetiti i njihovu poslovnicu u Varaždinu, koje se nalazi- u Zagrebačkoj ulici na kućnom broju 3, gdje možete na licu mjesta pogledati cjelokupnu ponudu koja vas čeka i vlastitim očima se uvjeriti u kvalitetu materijala.
 
Također u Filex-u možete naručiti izradu navlaka za stolice po mjeri.

Posjeduju širok asortiman robe, ukupno preko 5000 artikala u sljedećim kategorijama:

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video