Promo

NOVI PRORAMI ZA PRAVE PROFESIONALCE

DO 1.11. Jesenska akcija u Algebri! Iskoristite 25% popusta na programe obrazovanja

DO 1.11. Jesenska akcija u Algebri! Iskoristite 25% popusta na programe obrazovanja
Algebra

Zadnji dani Algebrine jesenske akcije: Nadogradite svoja znanja i kompetencije uz popust od 25% na upis u programe obrazovanja u listopadu

Tradicionalna godišnja jesenska posebna ponuda traje do 1. studenog, do kada svi koji žele usavršiti svoja znanja, pa potom i potražiti nova i bolja radna mjesta temeljena na novim kvalifikacijama, mogu upisati programe obrazovanja u Algebri uz popust i do 25 posto.

Iskustva brojnih polaznika tijekom godina pokazuju kako se ulaganje u cjeloživotno obrazovanje itekako isplati, naročito ako se stječu vještine koje su danas prepoznate kao ključne na tržištu rada, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Popusti koje ovom prilikom nudi Algebra na raspolaganju su u svim gradovima širom Hrvatske za sve programe uključene u akciju koji se provode u obliku nastave u učionici, a popust također vrijedi i za online verzije programa obrazovanja u slučaju onih programa gdje je online nastava dostupna.

Pogodnost pri upisu se odnosi i na nove programe obrazovanja u Algebri, one za UX dizajnera, Front-end developera, Back-end developera i Razvojnog programera mobilnih aplikacija na Android platformi. Također, 25% popusta polaznici mogu ostvariti i na upis Python fundamentals seminara.

Programi obrazovanja koji su ovom prilikom dostupni uz popust od 25 posto uključuju i one za programera Internet aplikacija (C# i ASP.NET), specijalista za razvoj web aplikacija i baza podataka, web programere, web dizajn, sistemske i mrežne administratore (uključujući MCSA Windows Server 2016 akademiju i Red Hat Linux administratora), administratore baza podataka te brojne vještine vezane uz grafički i digitalni dizajn (uključujući 3D dizajn, CAD, te specijaliste za obradu digitalne fotografije i videa).

Na raspolaganju su i programi obrazovanja koji kombiniraju poslovne i digitalne vještine – poput programa Specijalist za internetski marketing te Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova – koji su tradicionalno među najtraženijim obrazovnim programima u Algebri. Činjenica da interes za ove programe ne jenjava pokazuje kako se radi o vještinama koje poslodavci traže a koje pojedinci lako mogu ponuditi i kroz samostalni rad, tzv. freelancing, tvrtkama i klijentima na tržištu.

Onima koji ovom prilikom žele steći osnovne informatičke vještine na raspolaganju su, uz popust od 10 posto, programi za računalne operatere, stjecanje ECDL kvalifikacija (ECDL operater i ECDL specijalist), specijaliste poslovne informatike i računalne operatere uredskog poslovanja. Popust od 10 posto također vrijedi i za programe obrazovanja za knjigovodstvo (knjigovođa i samostalni knjigovođa).

Svi oni koji žele uloviti ovu sjajnu jesensku akciju trebaju požuriti što prije jer ista traje do 1. studenog!

Dodatne informacije i prijave moguće na web stranicama Algebre - Jesenska akcija u Algebri!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video