Promo

za brkate muškarce

NE PROPUSTITE! Movember popusti u Trgovačkom centru Lumini

NE PROPUSTITE! Movember popusti u Trgovačkom centru Lumini
Trgovački centar Lumini

Kako bi dale svoj doprinos podizanju svijesti o raku prostate i testisa, trgovine u centru Lumini spremaju brojna iznenađenja za svoje brkate kupce...

Trgovački centar Lumini i ove godine podržava globalnu kampanju 'Movember' sudjelujući u stvaranju pozitivne promjene i podižući svijest o jednoj zaista važnoj stvari - zdravlju muškaraca.

Naime, mjesec studeni su preuzeli ponosni vlasnici brkova i pretvorili ga u Movember, a brkovi su postali hodajući oglasi za promociju zdravlja. 

Kako bi dale svoj doprinos podizanju svijesti o raku prostate i testisa, trgovine u centru Lumini spremaju brojna iznenađenja za svoje brkate kupce te pozivaju sve muškarce da podrže ovaj pokret, puste brkove i brade te se usput, u periodu od 11. do 24. studenog, počaste brojnim pogodnostima, poklonima i popustima.

Posjetite Lumini i ostvarite do čak 40% popusta na kupnju jakni, hlača, vesta i majica u trgovini Galileo, 40% uštede na kupnju fotelja za dnevnu sobu u trgovini Prima, 30% popusta na muški dio kolekcije u trgovinama Benetton i Skechers ili 20% na kupnju satova u Watch Centru

Popuste za sve posjetitelje pripremile su i trgovine dm, Tom Tailor, Galeb, Sport Vision, Buzz, Farmacia, Deichmann, Kopitarna, igraonica Twister i mnogi drugi. 

Stoga pustite svoje brade i brkove da slobodno rastu, u periodu od 11. do 24. studenog posjetite trgovine centra Lumini i iskoristite odlične pogodnosti!

Više informacija o Movember popustima pronađite ovdje.

fa575b4dc4d8ddd45f66a0335529fe34.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video