Promo

STOPALA SU BITNA

SG SALON Tjedan besplatnih testiranja stopala na gradskim bazenima

SG SALON Tjedan besplatnih testiranja stopala na gradskim bazenima
Pixabay

SG salon je otvoren nedavno u sklopu varaždinskih bazena, a idući tjedan ima akciju besplatnog testrianja stopala, a pozivaju sve da im se javite i dogovorite testiranje.

SG salon otvoren je nedavno u sklopu Gradskih bazena Varaždin, a idući tjedan provodi preglede stopala. Ono se radi putem uređaja zvanog podoskop, kojim se precizno može ocrtati stanje stopala. Testiranja će se provoditi idući ponedjeljak, srijedu i petak, od 17 do 19 sati.

>> OTVOREN SG SALON U Varaždin stigla terapija ribicama, nude se i brojni drugi tretmani

Prema nekim podacima od 50 do 80 posto stanovništva ima spuštena stopala, što predstavlja veliki problem. Posebice se to odnosi na stanovništvo u gradovima, što je povezano s činjenicom da se kontinuirano hoda po ravnoj podlozi, odnosno s time što je stopalo stistnuto u neprikladnoj obući.

Promjena statike na stopalima može biti povezana s bolovima u koljenu, kukovima te kralježnici. Dobro držanje tijela, bilo da hodamo, stojimo ili sjedimo važno je za svakoga, a osnovni uvjet je da su svi dijelovi tijela uravnoteženi.

Pregled se toplo preporuča svima, od sportaša pa do svih ljudi, a posebice onih koji puno sjede, manje hodaju, kao i za dijabetičare.

Nakon pregleda podoskopom svatko će dobiti puno jasniju sliku o stanju svojih stopala, a po potrebi će se definirati i dogovoriti daljnja terapija, odnosno

Iz SG salona pozivaju da im se javite. Uz pregleda stopala, nudi se i 25% popusta na usluge pedikure i korištenja terapeutskijh ribica u salonu.

Svi zanteresirani mogu im se javiti preko Facebooka, odnosno preko mobitela 091 603 90 66.

9429c6f37dfacc6710d374b9c8be1a60.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video