Promo

OTVORENJE NOVOG RESTORANA

BALI'S Elitni restoran u srcu Donje Dubrave u kojem ćete se osjećati da ste na posebnom mjestu!

BALI'S Elitni restoran u srcu Donje Dubrave u kojem ćete se osjećati da ste na posebnom mjestu!
PR fotografija

U nedjelju, 1. prosinca u Donjoj Dubravi otvoren je novi restoran, glamuroznog izgleda pod nazivom Bali's Restoran je smješten na adresi Trg Republike 3, u zgradi u kojoj je nekada živjela obitelj Hirschler

Vanjski izgled restorana zaista budi osjećaj da se nalazite na posebnom mjestu, dok unutrašnji dio samo potvrđuje ovu tvrdnju.  Sam restoran je uređen do najsitnijih detalja te pruža gostu posebno ugodan osjećaj.

FOTO Svečano otvorenje elitnog restorana Bali's u srcu Donje Dubrave Balis

Interijer restorana zadržao je povijesni izgled, dok bjelina i pomno usklađen ambijent gostu pruža osjećaj zadovoljstva i ugode. Restoran može primiti preko 80 gostiju, a na jelovniku se nalaze razni specijaliteti, kako domaći, tako i svjetski. Obitelj Bali, Snježana i Dragan, otvorili su restoran nakon godina premišljanja te su tako Donjoj Dubravi pružili jedan prekrasan ugostiteljski objekt koji će svojim gostima u idućim godinama pružati najbolje od gastronomije.

Na svečanom otvorenju, vlasnici Snježana i Dragan Bali, istaknuli su kako se u renoviranje zgrade krenulo u početkom 2018. godine. U početku nije bio zamisao otvoriti restoran, nego derutnu zgradu pretvoriti u nešto što će lijepo izgledati u samom centru Donje Dubrave.

Budući se obitelj Bali već dugi niz godina bavi tekstilnom proizvodnjom, a kako je Prelog i Koprivnica od njih na udaljenosti od 20-tak kilometra, razmišljali su onda i u tom pogledu kako svojim poslovnim partnerima ponuditi nešto i u Donjoj Dubravi. Zanimljivo je razmišljanje vlasnika, kako restoran neće robovati klasici na domaćem i svjetskom gastronomskom tržištu, nego koristiti domaće namirnice i njih pripremati na potpuno novi način, prema svim svjetskim kulinarskim trendovima.​​Restoran Bali's otvorio je ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, koji je rekao kako ovo nije jedina investicija obitelji Bali, već da oni investiraju već 15-tak godina, zapošljavaju preko 100 žena u tekstilnoj industriji te je ova samo kruna njihovog rada. Ministar Horvat je čestitao obitelji Bali te svima onima koji su na bilo koji način pridonijeli da ovaj restoran bude u ovakvom sjaju. 

Na svečanom otvorenju nastupili su cimbulaši Vilim Čituš i Mia Perenc, predavanje je održao Slaven Ujlaki (o povijesti objekta), limena glazba pod vodstvom profesora Antuna Horvata, dok je restoran blagoslovio velečasni Mirko Pilaj.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video