Promo

NAMJEŠTAJ KOJI STVARA DOM

RIA HOME Ne propustite tjedan kuhinja: Uz postojeće popuste iskoristite dodatnih 10%!

RIA HOME Ne propustite tjedan kuhinja: Uz postojeće popuste iskoristite dodatnih 10%!
PR fotografija

Nakon što je svoja vrata za posjetitelje otvorio na novoj adresi u Varaždinu, već dobro poznat salon namještaja RIA HOME sugrađanima nudi nova iznenađenja!

Ne propustite “Tjedan kuhinja” u trajanju do 31. siječnja, kad na postojeće popuste - od 10 posto za plaćanje karticama ili 20 posto za plaćanje gotovinom - RIA HOME nudi dodatnih 10 posto popusta na sve kuhinje!

U ponudi ističu nekoliko vrhunskih modela kuhinja s visoko kvalitetno lakiranim frontama, čiji elementi imaju soft close zatvaranje, te naglašuju mogućnost odabira vašeg omiljenog modela i boje fronta, radne ploče i ručkica. Također, RIA HOME nudi opciju dostave, unosa i montaže s rokom isporuke do 30 dana!

Uz sve navedeno, iz bogatog asortimana izdvajaju i visoko kvalitetni blagovaonski namještaj, modernog i retro izgleda, koji možete vidjeti na fotografijama u nastavku.Ako vaš dom čezne za malo drugačijim kombinacijama, življim bojama te unikatnim komadima namještaja i dekorativnim predmetima jedinstvenog izgleda, svratite u pomno osmišljen i moderno uređen RIA HOME prostor na 900 kvadrata, gdje vas očekuje odličan asortiman za uređenje doma te samo vrhunska kvaliteta proizvoda po pristupačnim cijenama, a za pomoć u odabiru uvijek su vam na raspolaganju stručni djelatnici.Više o ponudi možete saznati na njihovoj internet stranici(https://home.ria.hr/) i Facebook-u (https://www.facebook.com/homeriahr/) ili u trgovini na novoj adresi Optujska ulica 182, Varaždin.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video