Promo

TTS SPORT CENTAR

Koji je najbrži i najkvalitetniji način oporavka nakon ozljeda?

Koji je najbrži i najkvalitetniji način oporavka nakon ozljeda?
TTS Sport centar

Izokinetika se preporučuje za osobe s brojnim problemima i ozljedama, a u TTS centru imaju najmoderniji Cybex Humac Norm.

Humac Norm najnovija je generacija Cybexa, a njegovu kvalitetu prepoznalo je više od tri milijuna profesionalnih sportaša širom svijeta, kojima je potrebna najbrža moguća dijagnostika ili terapija lokomotornog sustava kako bi što prije izliječili ozljede.

Izokinetika se preporučuje prvenstveno osobama koje imaju bilo kakvih problema sa zglobom kuka, koljena, lakta, ručnog, ramenog i skočnog zgloba te osobama koje imaju disbalans mišića trupa, dakle leđa i trbušnog zida.

Posebno se preporučuje prije operacije za jačanje mišića i nakon operativnog zahvata kad su se mišići opustili i atrofirali. Također Cybex je vrlo učinkovit u slučaju degenerativnih promjena na zglobovima.

Izokinetika koja ubrzava oporavak 3-5 puta postala je obavezan izbor profesionalaca.  Unazad 10 godina izokinetika se nametnula i u Hrvatskoj kao najbolji način za oporavak i dijagnostiku pa je unatoč visokoj cijeni samog aparata u ponudu uvode najbolje bolnice, klinike, poliklinike i kineziterapije.

U Varaždinu ga možete pronaći u TTS Sport centru Varaždin.

Za sve informacije o ovoj učinkovitoj spravi i terapiji možete pročitati na sljedećem linku: http://pro-active.com.hr/izokinetika/ ili nazvati na broj 042 490 850!

 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!