Promo

UPISI U TIJEKU

Dječja škola TTS Sport Lumen okuplja djecu od 4 do 9 godina

Dječja škola TTS Sport Lumen okuplja djecu od 4 do 9 godina
TTS Lumen

Dječja škola sporta Lumen organizira dva treninga tjedno, utorkom i četvrtkom u poslijepodnevnim satima, u kojima djeca podijeljena u male grupe prema godištu kroz igru prolaze osnove više od desetak različitih sportova.

Dječja škola sporta TTS Sport Lumen okuplja djevojčice i dječake od 4 do 9 godina, a vode ju iskusni treneri, profesori kineziologije s višegodišnjim iskustvom rada s djecom.

1ed90eaf5bd21f695c4fc389bfaf655a.jpg?v=2

S obzirom na današnju tehnologiju i ubrzan način života fokusiran na karijeru, djeca provode većinu vremena pred računalima, zbog čega dolazi do različitih zdravstvenih problema već u ranoj fazi odrastanja. Od iskrivljenja kralježnice, pretilosti, pa sve do društvene izoliranosti, sve su to problemi koji su sve učestaliji u današnjem dječjem svijetu.

Sigurno ne želite da vaš mališan svoje vrijeme i zdravlje troši upravo na taj način.

 Iz tog razloga Dječja škola sporta Lumen organizira dva treninga tjedno, utorkom i četvrtkom u poslijepodnevnim satima, u kojima djeca podijeljena u male grupe prema godištu kroz igru prolaze osnove više od desetak različitih sportova.

7241874be0078ec87b596a6c01c0d542.jpg?v=2

Sport, dokazano pomaže djeci u razvijanju motoričkih sposobnosti, snalažljivosti, stjecanju novih prijateljstva, a uz sve to zabavljaju se te uče timskom radu i fair - playu. 

Program Dječje škole sporta Lumen verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.

Osim dvoranskih sportova, mali 'lumeni' također uče i plivati, a organiziraju se i druženja s roditeljima, izleti, piknici i ljetni kampovi, a cijena mjesečne članarine iznosi 150 kuna.

Sad je pravi trenutak za upis vaših mališana, a za sve dodatne informacije možete se obratiti djelatnicima na recepciji TTS Sport centra ili na broj telefona 042/ 490 850.

 

6523fd92fe2b36b6ad7422a0cdfb1905.jpg?v=2

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!