Promo

POPUST POVODOM VALENTINOVA

TTS CENTAR Popust na Humac Norm Cybex u PRO Active Medi Centru u Varaždinu

TTS CENTAR Popust na Humac Norm Cybex u PRO Active Medi Centru u Varaždinu
TTS centar

Povodom Valentinova ekipa Pro Ative Medi centra se odlučila darovati vam 50% popusta na testiranje na Humac Norm - Cybex uređaju.

Pro Active Medi Centar novo je  specijalizirani odjel TTS Sport Centra Varaždin koji nudi najmodernije usluge terapija i rehabilitacija lokomotornog sustava.

Tim stručnjaka kineziterapije i fizioterapije zaposleni u centru više puta godišnje odlazi na dodatne edukacije kako bi kvaliteta usluge bila u skladu s najnovijim trendovima i saznanjima u području za koje su specijalizirani.

Povodom Valentinova ekipa Pro activa se odlučila dati vam 50% POPUSTA NA TESTIRANJE NA HUMAC NORM – CYBEX UREĐAJU! Ova akcija trajat će tijekom veljače, pa požurite s prijavama.

HUMAC NORM najnovija je generacija Cybexa, a njegovu kvalitetu prepoznalo je više od 3.000 000 profesionalnih sportaša širom svijeta kojima je potrebna najbrža moguća dijagnostika ili terapija lokomotornog sustava kako bi što prije izliječili povrede.

Izokinetika se preporučuje prvenstveno osobama koje imaju bilo kakvih problema sa zglobom kuka, koljena, lakta, ručnog, ramenog i skočnog zgloba te osobama koje imaju disbalans mišića trupa, dakle leđa i trbušnog zida.

Posebno se preporučuje prije operacije za jačanje mišića i nakon operativnog zahvata kad su se mišići opustili i atrofirali. Također Cybex je vrlo učinkovit u slučaju degenerativnih promjena na zglobovima.

Izokinetika koja ubrzava oporavak 3-5 puta postala je obavezan izbor profesionalaca.  Unazad 10 godina izokinetika se nametnula i u Hrvatskoj kao najbolji način za oporavak i dijagnostiku pa je unatoč visokoj cijeni samog aparata u ponudu uvode najbolje bolnice, klinike, poliklinike i kineziterapije. U Varaždinu ga možete pronaći u TTS Sport centru Varaždin!

Za sve informacije o ovoj high end spravi i terapiji možete pročitati na sliedećem linku: http://pro-active.com.hr/izokinetika/ ili nazvati na broj 042 490 850!

0c19afb8ffdaec85b4313b6c0f0951cf.png?v=2

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!