Promo

DRUGI PO REDU

RAJ ZA BUDUĆE MLADENCE Varaždinski sajam vjenčanja 14. i 15. ožujka u Areni Varaždin

RAJ ZA BUDUĆE MLADENCE Varaždinski sajam vjenčanja 14. i 15. ožujka u Areni Varaždin
Arena Varaždin

Ulaz za posjetitelje na 2. Varaždinski sajam vjenčanja je besplatan.

Po uzoru na mnoge hrvatske, ali i europske centre, Arena Varaždin pretvorit će se u modno središte kao jedinstveno mjesto orginalnih ideja, informacija, zabave, promocije i prodaje proizvoda vezanih za organizaciju vjenčanja. 

2. Varaždinski sajam vjenčanja održati će se u Areni Varaždin 14. i 15. ožujka i na njemu će posjetitelji sajma moći vidjeti nove modne trendove vezane za žensku i mušku modu, te ostvariti željenu kupnju proizvoda ili usluga.

Kroz veliku modnu reviju budućim mladencima organizatori će približiti čaroliju vjenčanja kao najljepši dan u njihovom životu, a isto tako posjetiteljima i ljubiteljima mode predstaviti modne kolekcije.

Upravo u segmentu mode organizatorima je želja potaknuti mlade kreatore kao i polaznike srednjih škola dizajnerskog i krojačkog smjera na predstavljanje svojih novijih kreacija te će im u tu svrhu omogućiti besplatno predstavljanje kroz modne revije.

- Varaždin je oduvijek bio grad obrtnika i krojača, a danas se suočavamo sa činjenicom da već dvije godine nitko nije upisao smjer krojač u srednje škole. Možda ovim malim doprinosom pomognemo da se ponovo populariziraju ova zanimanja. Isto tako ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave za casting za modne revije ([email protected]) koji će se održati 29. veljače 2020. od 16 do 18 sati u Areni Varaždin. Odabrati ćemo 20-tak osoba koji će imati priliku nositi revije kroz cijelo vrijeme trajanja sajma - poručuju organizatori. 

Pratite ih na Facebooku (Sajam vjenčanja Varaždin) i na www.sajamvjencanja.com te saznajte sve informacije o izlagačima, programu i nagradnim igrama koje se pripremaju za posjetitelje sajma. 

Ulaz za posjetitelje na 2. Varaždinski sajam vjenčanja je besplatan. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video